φώτο αρχείου

Featured

Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία με την 8χρονη που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης

By admin

August 14, 2024

Συγκλονίζει η τραγωδία στη Χαλκιδική με ένα 8χρονο κορίτσι να πνίγεται στην πισίνα κατασκήνωσης το μεσημέρι της Τρίτης (13/8)/ Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε νεκρό σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 8χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στην πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική, κατά την διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου, διέφυγε της προσοχής της ομαδάρχισσας και μετέβη στην πισίνα που εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

Σύμφωνα με το thestival, η απουσία του άτυχου κοριτσιού διαπιστώθηκε μετά την καταμέτρηση και άπαντες άρχισαν να την ψάχνουν και τελικά βρέθηκε μέσα στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ, έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθει η 8χρονη αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς η ομαδάρχισσα, ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης αλλά και ο ναυαγοσώστης, οι οποίοι δίνουν καταθέσεις.

Πηγή: gazzetta.gr