Featured

Συνάντηση Ιβάν Σαββίδη με τον Μάκη Γκαγκάτση στη Χαλκιδική – Τι συζήτησαν

By admin

August 06, 2024

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, συνάντησε τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των επαφών του με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της κοινοποίησε και φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο ανδρών.

“Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ και επί 12 χρόνια στενού του συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη Χαλκιδική. Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον Μάκη Γκαγκάτση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη δύσκολη και σημαντική νέα αποστολή του στην κεφαλή της Ομοσπονδίας”, έγραψε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ και επί 12 χρόνια στενού του συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση είχε ο Πρόεδρος της ομάδας μας στη Χαλκιδική. Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον Μάκη Γκαγκάτση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην… pic.twitter.com/2S7hWsZZXR

— PAOK FC (@PAOK_FC) August 5, 2024

Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι πρότινος ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου.

Πηγή: thestival.gr