Ολυμπιακοί Αγώνες, Καρίνι: «Αυτό δεν ήταν ήττα για μένα, δεν μπορούσα ν’ αναπνεύσω»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Η Άντζελα Καρίνι μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρηση με την Ιμένα Χελίφ, δικαιολογώντας τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε, με συνέπεια να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ιταλίδα πυγμάχος, Άντζελα Καρίνι, μετά τον αποκλεισμό της από την Αλγερινή intersex πυγμάχο Ιμάνε Χελίφ, εξήγησε το λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε από το ματς.

«Δεν μπορούσα ν’ αναπνεύσω» ήταν τα λόγια της Καρίνι, η οποία έκανε ξεκάθαρο πως η απόσυρσή της δεν αποτελεί ήττα γι’ αυτή. Η αθλήτρια από την Ιταλία τόνισε πως τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν πρωτόγνωρα.

Οι δηλώσεις της Ιταλίδας πυγμάχου:

«Αυτό δεν ήταν ήττα για μένα. Το να είμαι εδώ αποτελεί τιμή και χαίρομαι να μπαίνω στο ρινγκ μιας τέτοιας διοργάνωσης».

Για τον λόγο που αποσύρθηκε:

«Δεν μπορούσα ν’ αναπνεύσω. Ήθελα να κερδίσω. Δέχτηκα δύο χτυπήματα στη μύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω άλλο, με πόνεσε τρομερά, πήγα στον προπονητή μου και με ωριμότητα και θάρρος είπα “αρκετά”».

Ο προπονητής της Καρίνι δήλωσε:

«Είχε πρόβλημα με τα δόντια πριν από λίγες μέρες, έπαιρνε αντιβιοτικά και νόμιζα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Την Χελίφ την ξέραμε, δεν τη θεωρούσαμε ασυναγώνιστη. Η Άντζελα δεν μπήκε χτυπημένη στο ρινγκ αλλά προετοιμάστηκε σχολαστικά. Είναι λυπηρό να τη βλέπεις να βγαίνει έτσι.

Η Αλγερινή είναι εδώ γιατί η ΔΟΕ πήρε αυτή την απόφαση. Σίγουρα με τα όσα συμβαίνουν, υποφέρει».

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version