Ελλάδα

Νεκροί 15χρονη και 53χρονος σε τροχαίο στην Ξάνθη – Τρεις τραυματίες (φώτο)

By admin

July 29, 2024

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/7) στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, στο ύψος της διασταύρωσης Μυρωδάτου, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαπές, εκ των οποίων μία 48χρονη και τρεις 15χρονες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και μίας 15χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς επίσης και ο τραυματισμός των τριών επιβατών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό των ατόμων από το αυτοκίνητο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Φωτογραφία: xanthidaily.gr

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και 3 τραυματισμένων γυναικών από ΕΙΧ όχημα και παραδοθήκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Μυρωδάτο Ξάνθης. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 28, 2024

Πηγή: thestival.gr