φώτο αρχείου

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε και δάγκωσε τον σύντροφό της μέσα σε διαμέρισμα Airbnb – Έτρεχε ημίγυμνος για να σωθεί

By admin

July 15, 2024

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφο της μέσα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από άγριο καυγά.

Το ζευγάρι από τη Ρουμανία βρισκόταν στην πόλη για διακοπές και χθες (13/7) βρέθηκαν στο Α’ Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο μετά το άγριο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο καυγάς ξεκίνησε έπειτα από δείπνο και αφού κατανάλωσαν κρασί μέσα στο διαμέρισμα, με την 48χρονη να αρχίζει να κατηγορεί τον 45χρονο ότι δεν είναι καθόλου σωστός σύντροφος.

Ο 45χρονος προσπαθούσε να την ηρεμήσει και τότε αυτή άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά στον αριστερό καρπό και στο μπράτσο.

Στη συνέχεια, ενώ αυτός την απωθούσε και της πήρε το μαχαίρι, αυτή τον δάγκωσε. Τότε, ο 45χρονος βγήκε από το δωμάτιο ημίγυμνος από τη μέση και πάνω με αίματα αφού πρώτα την κλείδωσε στο κατάλυμα για να γλιτώσει.

Ο 45χρονος άρχισε να τρέχει, προσέγγισε ένα ταξί και ζήτησε βοήθεια για να επισκεφτεί νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του ταξί τον παρέπεμψε στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Εξαφάνισε το μαχαίρι

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν την 48χρονη. Το θύμα υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα λεκέ αίματος σε σεντόνι αφού η δραστιδα είχε εξαφανίσει το μαχαίρι και προσωπικά αντικείμενα του θύματος.

Το θύμα δήλωσε στο παρελθόν ότι είχαν διενέξεις αλλά χωρίς βιαιοπραγία. Η 48χρονη δήλωσε στις αρχές ότι το θύμα μιλούσε άσχημα για την μητέρα της, η οποία έχει φύγει από την ζωή, κι ότι ο 45χρονος την εξύβριζε.

Σύμφωνα με την ίδια, του ζητούσε να σταματήσει και τότε αυτός την έπιασε από το λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει και τότε αυτή άρπαξε το μαχαίρι και τον χτυπούσε για να αμυνθεί φοβούμενη ότι θα την σκοτώσει.

Η 48χρονη στη δίκη ωστόσο έπεσε σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεση της και κρίθηκε ένοχη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη έναντι 10 ευρώ την ημέρα. Επίσης, της επιβλήθηκε χρηματική ποινή 300 ευρώ. Άσκησε έφεση και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

Πηγή: enikos.gr