Featured

Βόλεϊ: Ο παίκτης του Π.Ο.Μ., Θάνος Καραπέτσας στην Εθνική Ομάδα Ανδρών Κ18

By admin

July 08, 2024

Ο νεαρός παίκτης του Π.Ο.Μ., Θάνος Καραπέτσας (γενν. 2008), θα γίνει ο τρίτος αθλητής του Μανώλη Ροδοβίτη, μετά τον Αγκίμ Κοτζάι και τον Στέφανο Αδάμο, που θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας.

Ο Θάνος επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γρηγόρη Ρουσσάκη, για να στελεχώσει την 14άδα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Κ18, η οποία θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας από τις 10 έως και τις 21/7.

Ο Θάνος, γέννημα-θρέμμα του Π.Ο. Μουδανιών, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία, παίρνοντας τις πρώτες γερές βάσεις από την προπονήτρια του ΠΟΜ, Ευγενία Πάνκου που ήταν υπεύθυνη για την ακαδημία του Π.Ο.Μ στη Νέα Τρίγλια. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στο δυναμικό των ακαδημιών των Νέων Μουδανιών, υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Ροδοβίτη, όπου χρόνο με τον χρόνο εξελίχθηκε και απόκτησε σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες.

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά φέτος στα πρωταθλήματα Παμπαίδων, Παίδων και Ανδρών, αλλά και με σταθερή παρουσία στις υποχρεώσεις του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, πέτυχε αυτό που ήθελε τόσο πολύ: Να λάβει αυτήν την τιμητική κλήση και να αγωνιστεί με το εθνόσημο!