Αθλητικά

Ο Ρούντι μετά το δυνητικά τελευταίο του παιχνίδι στη Μαδρίτη: “Θα το έχω μαζί μου για μια ζωή”

By admin

June 11, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται με 2-0 στους τελικούς της ACB εναντίον της UCAM Murcia και ο Ρούντι Φερνάντεθ έκλεψε την παράσταση. Όχι επειδή ήταν ο πρώτος σκόρερ για τη νικήτρια ομάδα, αλλά επειδή δυνητικά έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Η σειρά μετακομίζει στη Μούρθια και η Ρεάλ θα έχει δύο ευκαιρίες να διεκδικήσει τον τίτλο εκτός έδρας. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ρούντι θα ανακοινώσει την αποχώρησή του μετά τη φετινή σεζόν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ως εκ τούτου, το κοινό τον χειροκρότησε όρθιο όταν έγινε αλλαγή και τον χειροκροτούσε για 15 λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Υπάρχουν πολλά συναισθήματα σήμερα γιατί αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι εδώ. Φεύγω όμως με την αίσθηση ότι έχω κάνει καλή δουλειά και ότι έχω δώσει τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο. Η σημερινή αναγνώριση ήταν απίστευτη και τη βάζω στη ζωή μου γενικά. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτό το μονοπάτι», είπε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Αναλογίστηκε τα σχεδόν 13 χρόνια του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Υπήρξαν πολλά χρόνια, μάχες, τίτλοι και ήττες. Νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση ερχόμενος εδώ και ευχαριστώ τους ανθρώπους που το έκαναν δυνατό, πρώτα απ’ όλα τον πρόεδρο. Ελπίζω σήμερα να ήταν ένας αποχαιρετισμός γιατί δεν χρειάζεται να επιστρέψω για το πέμπτο παιχνίδι. Θα το πάρω μαζί μου για μια ζωή. Και πάνω από αυτό, το να το ζήσω με την οικογένειά μου ήταν κάτι απίστευτο».

¡TODO EL MUNDO COREA RUDY FERNÁNDEZ!

Increíble momento en el WiZink Center, en el que podría ser el último partido de @rudy5fernandez en el pabellón junto a su afición.

📺 @MovistarPlus#PlayoffLigaEndesa#ListosParaRomperla pic.twitter.com/C5q2jFtTqy

— Liga Endesa (@ACBCOM) June 10, 2024

Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να είναι αντίο, ελπίζει ότι η τελευταία σειρά δεν θα επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Αυτό δεν έχει τελειώσει εδώ. απομένει ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο, αλλά ξέρουμε ότι η Μούρθια είναι μια μεγάλη ομάδα. Με όλο τον σεβασμό στη Μούρθια, ελπίζω να μην επιστρέψω, είναι ξεκάθαρο», κατέληξε ο θρυλικός Ρούντι Φερνάντεθ.

Πηγή: basketball-news.gr