φώτο αρχείου

Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

By admin

June 10, 2024

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.

Οι εργασίες κοπής πρασίνου και θάμνων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα εκτελεσθούν δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 25+500 (μετά τον Α/Κ Τριλόφου), από τις 6:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.