Αθλητικά

Ο Μάρκο Γκούντουριτς σώζει τη μέρα για τη Φενέρμπαχτσε, αποκλείει τον Μπουγιουκτσεκμετσέ

By admin

May 14, 2024

Ο Σέρβος Μάρκο Γκούντουριτς έβαλε ένα τρίποντο μετά την απουσία των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο μέρος του τέταρτου δεκαλέπτου. Κατέληξε με 15 πόντους.

Ο Νέιτ Σεστίνα συγκέντρωσε 23 πόντους, ένα νέο καλύτερο άτομο σε όλες τις διοργανώσεις στην εκστρατεία 2023-24. Ο στρατηγός Νικ Καλάθης έδωσε 16 ασίστ. Οι Τζόναθαν Μότλεϊ, Σκότι Γουίλμπεκιν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Αμινέ Νουά, Ντισόν Πιέρ, Γιγκίτ Χάμζα Μεστόγλου, Γιαμ Μαντάρ και Ραούλ Νέτο δεν συμμετείχαν στον 30ο γύρο.

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την Regular Season με 25-5. Υποχρεωμένη σε 13-17, η Buyukcekmece έχασε τα πλέι οφ της BSL. Ο σούτινγκ γκαρντ Μαρκίζ Ριντ, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, δεν ήταν αρκετός για να αναστατώσει την ομάδα με προπονητή τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τη Δευτέρα. Αντ’ αυτού, η Turk Telekom πήρε την όγδοοη θέση, δημιουργώντας μια σειρά best-of-three έναντι της κορυφαίας Εφές.

Ο 1ος και ο αγώνας 2 για τους Προημιτελικούς έχουν προγραμματιστεί μεταξύ Τετάρτης και Σαββάτου, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης Φενέρ ​​που θα φιλοξενήσει την Aliaga Petkimspor την Πέμπτη και της Enka Spor Salonu το Σάββατο.

Προημιτελικοί (καλύτεροι από τους τρεις)

Α – Αναντολού Εφές – Turk Telekom B – Pinar Karsiyaka – Galatasaray Ekmas Γ – Φενέρμπαχτσε Μπέκο – Αλιάγκα Πετκίμσπορ Δ – Μπεσίκτας Εμλακτζέτ – Μανίσα

Πηγή: basketball-news.gr