Αθλητικά

Λάρισα: Θύμα ξυλοδαρμού διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος

By admin

May 13, 2024

Σκηνές άνευ προηγουμένου έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του Χειμάρρου Μαρμαρίνης με τον Τοξότη Λάρισας για το τοπικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, ανάμεσα στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης και τον Τοξότη Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, στο 77ο λεπτό της αναμέτρηση ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες των γηπεδούχων για αντιαθλητική συμπεριφορά. Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Βέβαια, ένα άτομο από την ομάδα του Χείμαρρου Μαρμαρίνης επιτέθηκε στον διαιτητή, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, με τους υπόλοιπους να τον χτυπούν.

Μετά από λίγα λεπτά και με παρέμβαση εκπροσώπου του Χειμάρρου Μαρμαρίνης το συμβάν έλαβε τέλος, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς και να αποσύρεται στα αποδυτήρια, μαζί με τον παρατηρητή του αγώνα. Οι δυο τους κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο γήπεδο.

Πηγή: onlarissa.gr