Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να παίξει στο Game 6

By admin

May 02, 2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο 5ο παιχνίδι, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 115-92 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παρότι έλειπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού.

Οι Μπακς έπαιξαν χωρίς τους δύο κορυφαίους παίκτες τους για άλλη μια φορά και κράτησαν τη σεζόν ζωντανή. Αυτή η νίκη σηματοδότησε μια ιστορική πρώτη στην ιστορία του ΝΒΑ για μια ομάδα που κερδίζει χωρίς και τους δύο κορυφαίους σκόρερ της κανονικής σεζόν.

Ο Ρίβερς ρωτήθηκε στη συνέχεια σχετικά με την πιθανή διαθεσιμότητα των Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για την υπόλοιπη σειρά.

«Δεν ξέρω πώς να το απαντήσω», είπε ο Ρίβερς. «Ξέρω ότι ελπίζω. Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά».

Το Μιλγουόκι κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό, κυρίως χάρη στον Μίντλετον, ο οποίος έχει σημειώσει τουλάχιστον 25 πόντους σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια των Μπακς, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Ο Middleton σημείωσε 42 πόντους σε μια ήττα στην παράταση του Game 3 και είχε 25 όταν οι Bucks έπεσαν στο Game 4. Ακολούθησε με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και πέντε ασίστ την Τρίτη.

«Μας έδωσε τα πάντα απόψε», είπε ο Ρίβερς.

Άλλα οι Bucks επίσης ενισχύθηκαν την Τρίτη με τον Μπόμπι Πόρτις που επανήλθε μετά από αποβολή του στο Game 4 και έβαλε 29 πόντους και πήρε 10 ριμπάουντ. Ο Πάτρικ Μπέβερλι ξεπέρασε έναν τραυματισμό και είχε 13 πόντους και 12 ασίστ. Ο Pat Connaughton έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σειρά με εννέα πόντους και τέσσερις ασίστ.

Ελπίζουν ότι θα κρατήσουν αυτή τη σειρά αρκετά μέχρι να επιστρέψουν ο Αντετοκούνμπο και ο Λίλαρντ.

*Επιμέλεια κειμένου: Στέλιος Ελιοδώρου, Πηγή: basketball-news.gr