Κεντρική Μακεδονία

«Αλλαγή στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας»: Εκδήλωση για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με το Fly Over

By admin

February 05, 2024

Η παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” του Γιάννη Μυλόπουλου, οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης, διαβούλευσης και διεκδίκησης για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την υπερυψωμένη ταχεία λεωφόρο (Fly Over), το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, από τις 10π.μ. έως τις 2 μ.μ., στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη (περιοχή ΦΙΞ).

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση έχουν ήδη προσκληθεί για να μιλήσουν ο κ. Νικόλαος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής περιφερειακής παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία”, ο κ. Σωτήρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής περιφερειακής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”, ο κ. Βασίλης Ρόκος, επικεφαλής περιφερειακής παράταξης “ΣΥΝ-εργασία” και ο κ. Kώστας Νικολάου, Δρ. Περιβαλλοντολόγος, τ. Επισκέπτης Καθηγητής ΑΠΘ.

Για σύντομες τοποθετήσεις θα κληθούν Δήμαρχοι, βουλευτές, επιμελητήρια και φορείς της πόλης που αντιδρούν στα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την κατασκευή του Fly Over. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στη συμμετοχή του κοινού.

Πηγή: parallaximag.gr