Featured

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της

By admin

January 08, 2024

Καιταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση με τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί το πτώμα της γυναίκας σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής και στο σημείο έχει σπεύσει ειδικό κλιμάκιο αλλά και ιατροδικαστής.

Νωρίς το απόγευμα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσήχθησαν ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες έδινε συνεντεύξεις και την αναζητούσε, αλλά και ένας φίλος του. Ο φίλος του φέρεται να ομολόγησε πως βοήθησε τον σύντροφο της 41χρονης εγκύου να μεταφέρει το πτώμα της στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη 41χρονη δολοφονήθηκε στο σπίτι του συντρόφου της και στη συνέχεια το πτώμα της μεταφέρθηκε και πετάχθηκε σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής.

Η αστυνομία φέρεται να αξιοποίησε υλικό από κάμερες, το οποίο αποτύπωσε τους δύο άντρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, μπήκαν εξαρχής οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της.

Η 41χρονη ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στον τρίτο μήνα.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης κατήγγειλε σήμερα ότι μετά την αστυνομική έρευνα, το σπίτι του παραβιάστηκε. O άνδρας κατήγγειλε ότι όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Πηγή: voria.gr