Αθλητικά

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στους ενδιαφερόμενους και για τον Μπρούνο Γουίλσον το «τριφύλλι» σύμφωνα με τους Πορτογάλους (βίντεο)

By admin

January 02, 2024

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι μαζί με την Σταντάρ Λιέγης οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μπρούνο Γουίλσον της Βιζέλα.

Σημερινό ρεπορτάζ της «Abola» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ Λιέγης είναι οι δύο ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με την διοίκηση της Βιζέλα για τον Μπρούνο Γουίλσον.

Πρόκειται για 27χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πήγε στην πορτογαλική αυτή ομάδα ως ελεύθερος από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2021. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές με την Βιζέλα έχοντας σκοράρει κι ένα τέρμα.

Το πιο εντυπωσιακό του στατιστικό όμως είναι πως είναι δεύτερος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των πιο κομβικών κοψιμάτων με 14, μαζί με τους Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα και Ρέλβας της Πορτιμονένσε.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι ο παίκτης έχει το δικαίωμα να συζητάει με όποια ομάδα το επιθυμεί πλέον. Ωστόσο το ρεπορτάζ δεν αποκλείει την περίπτωση να μετακινηθεί εκείνος και στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Στην καριέρα του έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, της Τοντέλα και της Τενερίφη.

Πηγή: gazzetta.gr