Featured

MTB PUNKS – Ο γύρος της Κασσάνδρας (βίντεο)

By admin

December 11, 2023

Η ομάδα των MTB PUNKS ολοκλήρωσε ακόμα ένα επεισόδιο της πετυχημένης σειράς “BIKE ADVENTURES” με μια διαδρομή για δεύτερη φορά που είχε ως στόχο το πρώτο πόδι της φημισμένης και όμορφης Χαλκιδικής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

“Στη χερσόνησο της Κασσάνδρας για δεύτερη φορά με τα ποδήλατα οι mtbpunks! Μετά το πρώτο γύρο του φημισμένου πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής και μετά από ένα χρόνο επανερχόμαστε για ένα δεύτερο γύρο. Πήγαμε αντίθετα από ότι τη πρώτη φορά και κατασκηνώσαμε στο Γλαρόκαβο, επάνω σε ένα κομμάτι γης ανάμεσα στην λιμνοθάλασσα και τη θάλασσα της περιοχής. Αφετηρία μας τα Νέα Μουδανιά. Νέα Ποτίδεα, Νέα Φώκαια, Άφυτος, Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη, Πευκοχώρι, Γλαρόκαβος όπου και κατασκηνώσαμε τη πρώτη ημέρα. Έπειτα περάσαμε από τα χωριά Αγία Παρασκευή, Λουτρά, Νέα Σκιώνη, Αρχαία Μένδη, Καλάνδρα, Σκάλα Φούρκας, Φούρκα, Κασσανδρεία και πίσω. Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο του γύρου της Κασσάνδρας με μερικά σημαντικά αξιοθέατα της χερσονήσου.

Ευχαριστούμε τον George Sal για να εναέρια πλάνα στο Γλαρόκαβο.”

Η ποδηλατική ομάδα MTB PUNKS, είναι μια μη επαγγελματική όμαδα που ασχολείται με την ορεινή ποδηλασία, την εξερεύνηση μονοπατιών και όχι μόνο. Με βάση τη Χαλκιδική – Ελλάδα, σκοπός της βιντεοσκόπησης είναι η ανάδειξη της τουριστικής ποδηλασίας, της φύσης και της αγάπης μας προς αυτό.