Ψυχαγωγία

David McCallum: Πέθανε ο ιατροδικαστής της σειράς NCIS – Το «αντίο» των παραγωγών

By admin

September 27, 2023

Πέθανε ο ιατροδικαστής της σειράς NCIS, David McCallum, σε ηλικία 90 ετών, την Δευτέρα 25/9 από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε η οικογένειά του.

Ο David McCallum, ο ηθοποιός είχε ρόλους που έμειναν στη μνήμη των τηλεθεατών ανάμεσα σε πολλές δεκαετίες. Από τον Illya Kuryakin στην κατασκοπευτική σειρά της δεκαετίας του 60 «The Man From U.N.C.L.E.», μέχρι τον Dr. Donald «Ducky» Mallard στη σειρά NCIS σε κύκλους επεισοδίων που προβάλλονται στη χώρα μας ακόμη και σήμερα.

Ο γιος του,Peter McCallum, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του ηθοποιού: «Ήταν ο πιο ευγενικός, cool, υπομονετικός και αγαπητός πατέρας. Πάντα έβαζε την οικογένεια πάνω από τον εαυτό του. Ανυπομονούσε για κάθε ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα εγγόνια του και είχε έναν μοναδικό δεσμό με το καθένα από αυτά.

Με τον μικρότερο εγγονό του, τον 9χρονο Γουίτ, τον έβρισκε κανείς συχνά στη γωνία ενός δωματίου σε οικογενειακά πάρτι να συζητούν βαθιά φιλοσοφικά. Ήταν ένας πραγματικός αναγεννησιακός άνθρωπος – τον γοήτευαν η επιστήμη και ο πολιτισμός και μετέτρεπε αυτά τα πάθη σε γνώση. Για παράδειγμα, ήταν ικανός να διευθύνει μια συμφωνική ορχήστρα και (αν χρειαζόταν) θα μπορούσε να κάνει πραγματικά μια αυτοψία, με βάση τις δεκαετείς σπουδές του για το ρόλο του στο NCIS.

Αφού επέστρεψα από το νοσοκομείο στο διαμέρισμά τους, ρώτησα τη μητέρα μου αν ήταν καλά πριν κοιμηθεί. Η απάντησή της ήταν απλά: «Ναι. Αλλά εύχομαι να είχαμε την ευκαιρία να γεράσουμε μαζί». Εκείνη είναι 79 ετών και ο μπαμπάς μόλις έκλεισε τα 90. Η ειλικρίνεια αυτού του συναισθήματος δείχνει πόσο ζωντανή ήταν η όμορφη σχέση τους και η καθημερινότητά τους και ότι κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και στα 90 του, ο μπαμπάς δεν γέρασε ποτέ», ανέφερε για τον χαρακτήρα του πατέρα του.

Οι παραγωγοί της σειράς NCIS, αποχαιρέτησαν τον «ιατροδικαστή» τους με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψαν: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατο του David McCallum και έχουμε το προνόμιο που το CBS ήταν το σπίτι του για τόσα χρόνια. Ο David ήταν ένας χαρισματικός ηθοποιός και συγγραφέας, και αγαπητός από πολλούς σε όλο τον κόσμο. Έζησε μια απίστευτη ζωή, και η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την οικογένειά του και τις αμέτρητες ώρες σε ταινία και τηλεόραση που δεν θα φύγουν ποτέ.

Θα μας λείψει η ζεστασιά του και η αξιαγάπητη αίσθηση του χιούμορ που φώτιζε κάθε δωμάτιο ή στούντιο στο οποίο πατούσε, καθώς και οι λαμπρές ιστορίες που συχνά μοιράστηκε από μια καλοζωημένη ζωή. Οι καρδιές μας συμπορεύονται με τη σύζυγό του Katherine και όλη την οικογένειά του και όλους εκείνους που γνώριζαν και αγαπούσαν τον David».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The NCISverse (@ncisverse)

Πηγή: ieidiseis.gr