Μπάσκετ: Ομάδα χάνει την θέση της στην Γ’ Εθνική λόγω ξέγνοιαστων διακοπών

grtimes.gr

Στην αρχική ημερομηνία που έδωσε η ΕΟΚ για την δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, 5 ομάδες που δικαιούνταν μια θέση στην Γ’ Εθνική δεν έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις. Μια εξ αυτών, ο ΑΟ Τρίκαλα δεν δήλωσε συμμετοχή λόγω… διακοπών, παρότι δόθηκε και μια εβδομάδα αναβολή.

Γυρίζοντας τον χρόνο λίγο πίσω, περίπου 3 μήνες πριν, ο υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου είχε κάνει μεγάλη επίθεση προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά και προς μέλη της ΚΕΔ δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα. Λίγο καιρό αργότερα, αν και ζήτησε συγγνώμη, δημιουργήθηκε νέο σκηνικό, με το θέμα να καταλήγει στην επιτροπή δεοντολογίας. Ωστόσο, η μη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα δεν αφορούν πιθανή “κόντρα” με την διοίκηση της Ομοσπονδίας, αλλά ξεκάθαρα λόγους… αναψυχής και διακοπών. Άλλωστε, κατά την διάρκεια της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα, οι άνθρωποι της ομάδας συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και ζήτησαν συγγνώμη, δημοσιεύοντας παράλληλα την συγγνώμη τους και στα social Media, όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου.

Αυτό συνέβη καθώς παράγοντας της ομάδας αρμόδιος για αυτά τα θέματα και αποδέκτης των ενημερώσεων της Ένωσης της Θεσσαλίας και της ΕΟΚ, βρισκόταν σε διακοπές και δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα χαρτιά και γενικά όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, οαρότι ενημερωνόταν κανονικά από τους αρμόδιους, με την προθεσμία και μετά την παράταση μιας εβδομάδας να λήγει και την ομάδα να μην κάνει την παραμικρή κίνηση.

Πλέον, η ομάδα είναι στα τηλέφωνα και στο ψάξιμο για πιθανή ανατροπή της κατάστασης και τι μπορεί να κάνει για να αγωνιστεί κανονικά στην National League 2, όπως πλέον ονομάζεται η Γ’ Εθνική, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως δύσκολα θα βγει νικήτρια από αυτόν τον αγώνα η ομάδα των Τρικάλων. To επόμενο διάστημα θα φανεί η παραμονή της ομάδας η όχι με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Και για να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, η ομάδα αυτή έχει έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον 2 αθλητές για την νέα σεζόν, πληρώνοντας προκαταβολές και ετοιμάζοντας τους τα σπίτια και ό,τι άλλο περιλαμβάνει η εκάστοτε συμφωνία. Μένει να δούμε αν θα ανατραπεί η κατάσταση και θα αγωνιστεί η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες την νέα σεζόν ή αν θα… χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο, για τον τρόπο που έχασαν την θέση τους οι άνθρωποι της ομάδας και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στα τοπικά της Θεσσαλίας…

*Γράφει ο Άκης Γεωργαντάς στο basket247.gr

Exit mobile version