Αθλητικά

Ποδοσφαιρικά νέα για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στο Sportaza στοιχημα λαιβ

By admin

May 22, 2023

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα. Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στο Sportaza στοιχημα λαιβ στο https://sportaza.com/gr/live θα πρέπει να παρακολουθούν τα σημαντικά νέα του αθλήματος για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους. Τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά νέα παρουσιάζονται παρακάτω – διαβάστε τα προσεκτικά.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας Μαρτίνεζ μιλά για το μυστικό που τον βοήθησε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας Μαρτίνεζ αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στους συμπαίκτες του πριν από μια σειρά πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επρόκειτο για τον αγώνα με τους Γάλλους. Ο τερματοφύλακας είπε στους συμπαίκτες του μετά το 1ο πέναλτι ότι πρέπει να σουτάρουν στο κέντρο της εστίας. Ο τερματοφύλακας ουσιαστικά εμπιστεύτηκε την εμπειρία του και το ένστικτό του.

Ο τερματοφύλακας είπε στους συμπαίκτες του μετά την απόκρουση του 1ου σουτ, το πέναλτι θα πρέπει να χτυπηθεί στο κέντρο της εστίας. Ο Μαρτίνεζ ήξερε ότι αυτό ήταν το σωστό, χάρη στην πολυετή εμπειρία του. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας, μετά την εκτέλεση του 1ου πέναλτι, αισθάνεται την πίεση και πηδάει στο πλάι. Κανένας τερματοφύλακας δεν θέλει να φαίνεται αλλόκοτος όταν στέκεται στο κέντρο του τέρματος σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όταν ο Μαρτίνεζ εκτέλεσε το 1ο πέναλτι, ο Αργεντινός επιθετικός Ντιμπάλα σούταρε στο κέντρο της εστίας και ο  γάλλος τερματοφύλακας Λλορίς πήδηξε στην άκρη.

Ο Σβαϊνστάιγκερ θα μπορούσε να γίνει αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν στη θέση του Σαλιχαμίντζιτς

Για να στοιχηματίσετε σε ένα νικηφόρο Sportaza στοιχημα λαιβ, θα πρέπει να γνωρίζετε τις αλλαγές στη διοίκηση των σωματείων. Έτσι, ο πρώην μέσος της Μπάγερν Μονάχου Σβαϊνστάιγκερ θα μπορούσε να αναλάβει την θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έχει παράπονα για την απόδοση του σημερινού αθλητικού διευθυντή Σαλιχαμίντζιτς. Το μέλλον του θα κριθεί όταν η Μπάγερν αρχίσει να σκέφτεται την αποπομπή του Καν από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Μπάστιαν είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Οι κύριοι αντίπαλοί του έχουν αρχίσει να εργάζονται σε άλλους συλλόγους. Στη θέση του παραδείγματος, ο Έμπερλ έχει μετακομίσει στην RB Λειψίας. Ο πρώην παίκτης του Μονάχου είναι διατεθειμένος να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον σύλλογο σε έναν νέο ρόλο.

Ο Κέιν θα μπορούσε να γίνει παίκτης της Τσέλσι αν η ομάδα καθοδηγείται από τον Ποκετίνο

Όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο Sportaza στοίχημα λάιβ, το οποίο θα κερδίσει, θα πρέπει να γνωρίζουν και τις πιθανές αλλαγές στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Αντί παραδείγματος, ο επιθετικός της Τότεναμ (Λονδίνο) Κέιν θα μπορούσε να αρχίσει να παίζει για την Τσέλσι. Ο αθλητής θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τσέλσι, αν η ομάδα έχει προπονητή τον Ποτσετίνο (Αργεντινή). Ο Χάρι συνεργάστηκε με αυτόν τον προπονητή στην Τότεναμ.

Επίσης, ο Γκάρι ενδιαφέρεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσφέρει περίπου 113.000.000 ευρώ για τον παίκτη της βρετανικής ομάδας. Η διοίκηση της Τότεναμ είναι απρόθυμη να δώσει τον δικό της επιθετικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου γνωρίζει ότι ο αθλητής μπορεί να μετακομίσει ελεύθερος στην Τσέλσι μετά από ένα χρόνο, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ.

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ μιλάει για την κούρσα του πρωταθλήματος μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι

 

Ο επιθετικός της Άρσεναλ (Λονδίνο) Ζέσους λέει ότι η ομάδα του έχει ακόμα πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό δήλωσε ο αθλητής μετά την ήττα στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκάμπριελ πιστεύει – ότι δεν έχουν χαθεί ακόμα όλα και ότι κάθε αγώνας πρέπει να παίζεται σαν να είναι ο τελικός. Ο ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι οι πιθανότητες της ομάδας να κερδίσει τώρα εξαρτώνται άμεσα από το πόσο σοβαρά το παίρνει ο καθένας από τους αθλητές. Ίσως η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει τον αγώνα πρωταθλήματος – όλα εξαρτώνται από τους αθλητές.

Ο στοιχηματίας που παρακολουθεί την ειδησεογραφία και αναλύει δημοφιλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες μεγιστοποιεί τις πιθανότητές του να δεσμευτεί στο Sportaza στοίχημα λάιβ ικανό να φέρει ένα χρηματικό έπαθλο. Υπάρχουν και άλλες ειδήσεις που πρέπει να προσέξετε.