Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του Amunra στοίχημα live προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία για τους λάτρεις των αθλητικών στοιχημάτων

Οι πρόσθετες λειτουργίες ήταν πάντα ένα καυτό θέμα στον στοιχηματικό χώρο ανά το παγκόσμιο. Οι χρήστες είναι ενθουσιασμένοι κάθε φορά που ένα νέο χαρακτηριστικό προστίθεται σε ένα αθλητικό στοίχημα και τέτοιου είδους μηχανισμοί γίνονται γρήγορα πρότυπα του κλάδου. Με αυτούς τους όρους, τα αθλητικά στοιχήματα όπως το https://amunra.com/gr/live έγιναν τα πρώτα που ένωσαν μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων λειτουργιών σε μια πλατφόρμα.

Ζωντανή μετάδοση

Η κύρια λειτουργία του Amunra στοίχημα live που είναι διαθέσιμη στους παίκτες είναι η ζωντανή μετάδοση των γεγονότων. Έτσι,ο μπούκμεικερ μοιράζεται την επίσημη μετάδοση του αγώνα, επιτρέποντας στους χρήστες του να παρακολουθούν την πλήρη εξέλιξη του γεγονότος. Ωστόσο, σε ορισμένους αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, δεν είναι δυνατό για το στοίχημα να παρέχεται σε ζωντανή μετάδοση.

Αντ’ αυτού, οι στοιχηματικές πλατφόρμες όπως η Amunra βρήκαν μια κομψή λύση. Έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που τους επιτρέπει να επιδεικνύουν ενημερωτικά γραφήματα που αναπαριστούν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα γραφικά ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, οπότε και δεν παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα του αρχικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα και επιτρέπουν στους παίκτες να γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει στον αγώνα.

Ζωντανά στατιστικά στοιχεία

Μια άλλη σημαντική βελτίωση που παρέχει η υπηρεσία Amunra στοίχημα live είναι το σύνολο των στατιστικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για σχεδόν κάθε αγώνα στο αθλητικό στοίχημα. Τα στατιστικά στοιχεία στο τμήμα πριν από τον αγώνα αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά η εφαρμογή τους στο live στοίχημα έχει σίγουρα ανεβάσει το επίπεδο.

Αυτή η πρόσθετη λειτουργία παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να αξιολογήσουν γρήγορα την εξέλιξη του παιχνιδιούι. Για παράδειγμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το να βλέπεις απλώς ότι μια από τις ομάδες κερδίζει με σκορ 1-0 δεν σημαίνει πάντα ότι είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει. Σε αυτή την υποθετική κατάσταση, ο παίκτης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την καρτέλα στατιστικών στοιχείων για να δει ότι η ηττημένη ομάδα τα πήγε στην πραγματικότητα αρκετά καλά στους προηγούμενους αγώνες της και η τρέχουσα θέση της στο πρωτάθλημα την κάνει να έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ενώ ο αντίπαλός της θα καταλήξει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Είναι αναμφισβήτητα ακόμη καλύτερο το live στοίχημα από ό,τι το προγνωστικό. Με την τελευταία κατηγορία, ο παίκτης έχει όλο το χρόνο του κόσμου για να το ερευνήσει: μπορεί να βρει τις θέσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα, να ελέγξει το ιστορικό των μεταξύ τους αγώνων και να λάβει υπόψη πολλές άλλες παραμέτρους. Έτσι, η τοποθέτησή τους στο στοίχημα είναι απλώς θέμα ευκολίας. Ταυτόχρονα, στο τμήμα live στοιχημάτων, αυτές οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται γρήγορα έτσι ώστε ο παίκτης να έχει άμεσα πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία και επομένως μια πιο όμορφη εμπειρία παιχνιδιού.

Προγράμματα επιβράβευσης

Τέλος, η υπηρεσία Amunra στοίχημα live και αρκετές άλλες στοιχηματικές εταιρείες έχουν υιοθετήσειι προηγμένα προγράμματα επιβράβευσης που κάνουν την εμπειρία πολύ ευχάριστη. Πρώτα απ’ όλα, πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες δεν είχαν καθόλου προγράμματα επιβράβευσης για αρκετό καιρό. Στη συνέχεια, ορισμένοι μπούκμεικερς έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν κάποιους πόντους καθώς τοποθετούσαν στοιχήματα με πραγματικά χρήματα και οι πόντοι μπορούσαν να ανταλλάσσονται με μετρητά. Αυτό ήταν ουσιαστικά μια μικρή επιστροφή μετρητών, η οποία δεν ήταν αρκετά συναρπαστική για τους περισσότερους παίκτες.

Η νέα προσέγγιση στα προγράμματα επιβράβευσης επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν πώς θέλουν να ξοδέψουν το μπόνους που κέρδισαν παίζοντας στο αθλητικό στοίχημα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να αγοράσουν δωρεάν στοιχήματα διαφόρων αξιών ή να πάρουν δωρεάν μάρκες. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να αγοράσουν μερικές δωρεάν περιστροφές για να δοκιμάσουν κάποια από τα φρουτάκια που είναι επίσης διαθέσιμα σε τέτοιες πλατφόρμες.

Exit mobile version