thessnews.gr

Featured

Διεθνές Βραβείο Φιλοξενίας για resorts της Χαλκιδικής

By admin

May 19, 2023

Τιμητική βράβευση απονεμήθηκε στους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη για τη συνεισφορά τους στον κλάδο φιλοξενίας, από τον καταξιωμένο θεσμό ΙΗIF ο οποίος βραβεύει ηγέτες και πρωταγωνιστές του ξενοδοχειακού κλάδου διεθνώς.

Με το 24ο Διεθνές Βραβείο «International Hospitality Investment Forum Lifetime Achievement Award», τιμήθηκαν οι Σταύρος Ανδρεάδης και Ανδρέας Ανδρεάδης στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βερολίνο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση του καινοτόμου έργου τους στην ανάπτυξη και προώθηση του Ομίλου Sani/Ikos σε Ελλάδα και Μεσόγειο και της σημαντικής τους συνεισφοράς στην επαναφορά της πολυτελούς φιλοξενίας ως κερδοφόρας επενδυτικής ιδέας, που αποτελεί παράδειγμα στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού αλλά και διεθνώς.

Το εμβληματικό βραβείο «ΙΗIF Lifetime Achievement» απονέμεται σε ηγέτες που ανέτρεψαν τα δεδομένα στον κλάδο της φιλοξενίας με το έργο τους και άφησαν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Προηγούμενοι νικητές υπήρξαν πρωταγωνιστικές προσωπικότητες του κλάδου όπως ο David Kong, πρώην CEO της Best Western Hotels & Resorts, ο Sol Kerzner, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Kerzner International Holdings Limited, ο Bill Marriott, επίτιμος πρόεδρος της Marriott International και ο Isadore Sharp, ιδρυτής και πρόεδρος των Four Seasons.

Η φετινή απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του forum με κεντρικό θέμα «Fortune Favours the Bold-Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον διακεκριμένων επαγγελματιών της φιλοξενίας, ιδιοκτητών και επενδυτών.

Ο Alexi Khajavi, Group President της Questex Travel and Hospitality, δήλωσε «Το επίτευγμα του Σταύρου και του Ανδρέα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η δημιουργία και ανάπτυξη των brands Sani Resort & Ikos Resorts που θεωρούνται σε όλο τον κλάδο πρότυπα για την προσοχή στην λεπτομέρεια που επιδεικνύουν, είναι η ύψιστη επισφράγιση της σκληρής δουλειάς τους. Συγχαρητήρια!»

Το μοντέλο Sani/Ikos εξελίχθηκε στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο της Μεσογείου, με ιδιόκτητα all-inclusive θέρετρα πολυτελείας και ένα πρωτοποριακό μοντέλο καθετοποιημένης λειτουργίας ως owner, developer και operator ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στον κόσμο.

Πηγή: thessnews.gr