thestival.gr

Κοινωνία

Νέες εξελίξεις για την αυτοκτονία αστυνομικού στον Θερμαϊκό

By admin

March 10, 2023

Μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών έδωσε τέλος στη ζωή του ένας αστυνομικός σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, βουτώντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος του Ποσειδωνίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που έπεσε στη θάλασσα είναι ηλικίας 35 ετών που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ – καρέ τα όσα είδε τα οποία είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Συγκεκριμένα η γυναίκα ανέφερε ότι είδε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετώνο οποίος μιλούσε στο τηλέφωνο και φέρεται να είπε «τώρα θα δεις».

Πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο και αρχικά πίστεψε η ίδια ότι θα παρκάρει. Όμως όταν γύρισε για να το δει ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα.

«Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαρτυρία για σοβαρό πρόβλημα υγείας

Όπως μετέφερε στο GRTimes, o πρώτος άνθρωπος που έσπευσε κοντά στον αστυνομικό, όταν τον προσέγγισε έχοντας ήδη πέσει με το ΙΧ του στον Θερμαϊκό, εκείνος άνοιξε την πόρτα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι.

Υπογράμμισε ότι είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη και περιέγραψε ότι είδε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες μέσα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής. Κάποια στιγμή πέρασε μπροστά από μια παρέα ψαράδων, όπως είπε, και πρόσθεσε ότι έτρεχε με φόρα αλλά ο ίδιος και οι άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο, του έκαναν νόημα να σταματήσει. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα, υποστήριξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ήταν ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι, τον οποίο άρχισε ο ίδιος να τον παρακαλάει να βγει από το όχημα. Του εξήγησε ότι δεν μπορεί να βουτήξει γιατί έχει πρόβλημα και εκείνος του απάντησε ότι είναι αστυνομικός που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση ανάσυρσης του ΙΧ ολοκληρώθηκε ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει διασώστες του ΕΚΑΒ με Κινητή Μονάδα και σκάφος του Λιμενικού, καθώς και δύτες που απεγκλώβισαν από το ΙΧ τον αστυνομικό.

Πηγή: dikaiologitika.gr