Featured

Δήμος Νέας Προποντίδας: Υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την εταιρεία ONSIDE Μονοπρόσωπη ΙΚΕ (BWIN)

By admin

March 08, 2023

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την εταιρεία ONSIDE Μονοπρόσωπη ΙΚΕ (BWIN). Συγκεκριμένα, βάσει αυτής ο Δήμος παραχώρησε τη χρήση του ισογείου κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στη Ν. Καλλικράτεια και η εταιρεία ανέλαβε με τη μορφή χορηγίας να τον μετατρέψει σε γυμναστήριο.

Προβλέπονται, δηλαδή, εργασίες για την κατασκευή αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής, ώστε ο χώρος να λειτουργήσει ως Γυμναστήριο για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλητών του στίβου του ΑΣ Κένταυρος και να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές του συλλόγου, που επί χρόνια διακρίνονται πανελληνίως αλλά και διεθνώς τιμώντας τη χώρα μας γενικότερα και το Δήμο μας ειδικότερα.

Η χορηγός προτίθεται, πέραν της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής, να εξοπλίσει πλήρως το συγκεκριμένο χώρο με μηχανήματα γυμναστηρίου, με συνέπεια να δημιουργηθεί σύγχρονη υποδομή που θα διευκολύνει τους αθλητές στην προετοιμασία τους, θα τους υποστηρίξει στη βελτίωση της απόδοσής τους και στην ακόμη περισσότερο επιτυχημένη πορεία τους.

Τον χώρο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας που συνομίλησαν για τις εκτελούμενες εργασίες με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Καρρά και τους αντιδημάρχους της ΔΕ Καλλικράτειας, Δημήτρη Χατζηαλέξη και Παναγιώτη Τσικαρίδη παρουσία αθλητριών και αθλητών της ομάδας στίβου. Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς προχωρά και η κατασκευή του γηπέδου ρίψεων στη Ν. Ηράκλεια.