Featured

Έρχονται τα δρώμενα του Μαρτίου του ΦΑΡΟΥ

By admin

February 21, 2023

Ο Μάρτιος ετοιμάζεται σιγά-σιγά να πάρει τη θέση του στον χρόνο και ο ΦΑΡΟΣ έχει προγραμματίσει στις ημέρες του διάφορα δρώμενα των τμημάτων του:

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 10,11,12,13/3 και 17,18,19,20 /3 ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ του Άντονυ Νίλσον, σκηνοθεσία Μίνα Βλαστού

Υπόθεση έργου

Παραμονές Χριστουγέννων δύο αστυνομικοί πρέπει να εκτελέσουν μία τελευταία πράξη καθήκοντος πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις γιορτές. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο να ανακοινώσουν ένα θλιβερό γεγονός σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αυτές τις χαρούμενες μέρες. Σκέφτονται και ξανασκέφτονται να βρουν ένα κατάλληλο και λεπτό χειρισμό του όλου θέματος και έτσι τα αστέρια του αστυνομικού σώματος αποφασίζουν να μην πουν την αλήθεια. Η καλοσύνη της ψυχής τους μαζί με τη βλακεία τους τους αναγκάζει να αραδιάζουν ψέματα χωρίς όρια και αυτό που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν παρεξηγήσεις και να μπερδέψουν ανθρώπους και καταστάσεις. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και αυτό που ακολουθεί, προσφέρει στον θεατή άφθονο γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.

19/3 συμμετοχή στον 2ο αγώνα Γίνε Specialistas

24/3 παρουσίαση του λευκώματος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Ο ΦΑΡΟΣ, ο φάρος των Ν. Μουδανιών, συνέκδοση Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και Δήμου Ν. Προποντίδας

25/3 συμμετοχή στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου