grtimes.gr

Κεντρική Μακεδονία

Όταν η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη συνάντησε τη μητέρα του Άλκη Καμπανού

By admin

February 13, 2023

«Έχω συχνή επικοινωνία με τη μητέρα του Άλκη, τη Μελίνα. Σήμερα ήρθα για συμπαράσταση, να έχω στην ουσία μια εικόνα από αυτό που θα αντιμετωπίσω και εγώ το επόμενο διάστημα όταν εκδικαστεί η υπόθεση της Έμμας», λέει η Κέλλυ Καμπάκη.

Η Μελίνα. Η Κέλλυ. Δυο μάνες πονεμένες που θρηνούν την απώλεια των παιδιών τους. Δυο μάνες που η μοίρα τις έφερε αναπάντεχα τόσο κοντά.

«Έχω επικοινωνία με τη Μελίνα, τη μητέρα του Άλκη. Σήμερα ήρθα εδώ όπου εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού τους για συμπαράσταση. Αυτόν τον πόνο, αυτή την αγωνία, τη νιώθω. Θα κληθώ να αντιμετωπίσω και εγώ σε λίγο καιρό αντίστοιχο σκηνικό όταν θα ξεκινήσει η συζήτηση για την υπόθεση της Έμμας μου», λέει μιλώντας στον Στρατή Λημνιό σε μια σύντομη συνάντηση που έχουν έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 21χρονη Έμμα έχασε τη ζωή της τον περασμένο Νοέμβριο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή της Καμάρας.

Οι γονείς του Άλκη, η Μελίνα και ο Άρης, την ευχαρίστησαν και πάλι για την παρουσία της και για τη δύναμη και συμπαράσταση που εισπράττουν από εκείνη.

Αθόρυβα και χωρίς να κάνει δηλώσεις μετά από λίγη ώρα η μητέρα της Έμμας αποχώρησε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

*Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός, Πηγή: grtimes.gr