φώτο αρχείου

Ελλάδα

Ανατροπή με τον κρεμασμένο άνδρα στο Μοσχάτο – Κρατείται για δολοφονία μια 50χρονη γυναίκα

By admin

January 17, 2023

Δύο πτώματα ανδρών εντοπίστηκαν χθες τη νύχτα στην Αττική και σήμαναν συναγερμό στις Αρχές με τη μία υπόθεση να έχει ανατροπή και να λογίζεται πλέον ως δολοφονία. Στο Μοσχάτο, οι γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διέμενε μόνος του ένας διαζευγμένος άνδρας, και όταν έφτασαν τον βρήκαν απαγχονισμένο. Αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται περί αυτοχειρίας, ωστόσο, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εγκληματική ενέργεια κι ως τέτοια αντιμετωπίζεται από τις Αρχές.

Η ΕΛΑΣ βλέπει πλέον ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πίσω από τον θάνατο ενός 50χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ανδρου στο Μοσχάτο. Αν και η πρώτη εικόνα, καθώς ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος (σ.σ.: κρεμασμένος από ένα μονόζυγο), παρέπεμπε σε αυτοχειρία η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο σημείο είχε εντοπιστεί μια 50χρονη γυναίκα, η όποια φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έγινε τσακωμός με τον άνδρα, καθώς φέρεται να του χρωστούσε, αλλά δεν του έκανε τίποτα. Οπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας, πήγε στο σπίτι του για να του ζητήσει τα χρήματα και λογομάχησαν εξ ου και οι φωνές που άκουσαν οι γείτονες και κάλεσαν τελικά την Αμεση Δράση. Οπως φέρεται να δήλωσε η γυναίκα, το θύμα προχώρησε σε αυτοχειρία. Ωστόσο, το γεγονός ότι παραμένει υπό κράτηση από την ΕΛ.ΑΣ. δείχνει ότι ο ισχυρισμός της δεν έπεισε τους αξιωματικούς της ασφάλειας κι ενδέχεται να σχηματιστεί δικογραφία για δολοφονία.

Θρίλερ με πτώμα αγνοούμενου στο Κορωπί

Εξάλλου, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πτώμα στο Κορωπί μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατά τα φαινόμενα είχε επέλθει ο θάνατος του θύματος προ ημερών, μιας και η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη. Για το συγκεκριμένο όχημα είχε εκδοθεί σήμα από τον περασμένο Δεκέμβριο με την Αστυνομία να το αναζητά καθώς σχετιζόταν με την από 31 Δεκεμβρίου 2022 δηλωθείσα εξαφάνιση του άνδρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πτώμα του 61χρονου βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, στον ναό του Αγίου Νικολάου, κατά τις βραδινές ώρες χθες Δευτέρα. Πλέον οι Αρχές αναζητούν στοιχεία από τους οικείους του 61χρονου που είχε εξαφανιστεί και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής εδώ και περίπου 3 εβδομάδες.

Πηγή: reader.gr