Επιστήμη / Τεχνολογία

15 καλύτερες τοποθεσίες υποβολής άρθρου

By admin

December 09, 2022

Είστε συγγραφέας περιεχομένου ή ασχολείστε με το internet marketing; Τότε σίγουρα καταλαβαίνετε την δυσκολία για την εύρεση ενός καλού ιστότοπου υποβολής άρθρων που μπορεί να προωθήσει το περιεχόμενό σας και την ιστοσελίδα σας. Με τη βοήθεια των ιστοσελίδων υποβολής άρθρων, μπορείτε σίγουρα να αυξήσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας παράλληλα με την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Η υποβολή άρθρου, χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις-κλειδιά, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) εκτός σελίδας για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας (branding).

Τι είναι η υποβολή άρθρου;

Η υποβολή άρθρου είναι η διαδικασία δημοσίευσης του άρθρου σας σε έναν σχετικό ιστότοπo με στόχο τη δημιουργία συνδέσμων (backlinks) υψηλής ποιότητας προς το blog ή την ιστοσελίδα σας. Οι ιστότοποι υποβολής άρθρων μπορούν να βελτιώσουν την επισκεψιμότητα της σελίδας σας και να αυξήσουν την αξία του τομέα (domain authority).

Η υποβολή άρθρων αποτελεί επίσης αναπόσπαστο μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου, μέσω του οποίου μπορείτε να προωθήσετε άρθρα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας σε διάσημους ιστότοπους υποβολής άρθρων.

Σύνδεσμοι Dofollow και Nofollow – Τι να επιλέξετε;

Το backlinking είναι απλώς η διαδικασία μέσω της οποίας οι μηχανές αναζήτησης συνδέουν διαφορετικούς ιστότοπους. Οι διαφημιστές μπορούν να το αξιοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό προσθέτοντας συνδέσμους do-follow προς το ιστολόγιό τους ή τους ιστότοπούς τους στους δημοφιλείς ιστότοπους υποβολής άρθρων. Τι είναι όμως αυτοί οι σύνδεσμοι do-follow και no-follow;

Το Dofollow είναι η κατάσταση οποιουδήποτε συνδέσμου που επιτρέπει σε έναν επισκέπτη ή μια μηχανή αναζήτησης να δει έναν άλλο ιστότοπο μέσω του συνδέσμου. Μπορούν να βελτιώσουν την κατάταξή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, εάν οι σύνδεσμοι do-follow του ιστότοπού σας είναι διαθέσιμοι σε άλλους ιστότοπους με υψηλότερη αξία τομέα. Προσφέρουν επίσης μια άμεση πιθανότητα αύξησης της επισκεψιμότητας εάν οι άνθρωποι κάνουν κλικ στους συνδέσμους.

Οι σύνδεσμοι Nofollow δεν επιτρέπουν στα ρομπότ αναζήτησης να ακολουθούν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, επομένως δεν παίζουν άμεσο ρόλο στον αντίκτυπο της θέσης της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπού σας. Ωστόσο, σας επιτρέπουν να βελτιώσετε την έκθεσή σας μέσω τοποθεσιών υποβολής άρθρων.

Μόλις το περιεχόμενό σας αρχίσει να έχει καλή προβολή, αυξάνονται και οι πιθανότητές σας να αποκτήσετε οργανικούς συνδέσμους do-follow. Ωστόσο, οι περισσότεροι blogger προτιμούν να ακολουθούν τους ιστότοπους υποβολής άρθρων για άμεσα αποτελέσματα.

Βασικά πλεονεκτήματα των τοποθεσιών υποβολής άρθρου

Οι ιστότοποι υποβολής άρθρων σάς επιτρέπουν να υποβάλετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, ενημερωτικό και μοναδικό σε ιστότοπους τρίτων για καλύτερη προσέγγιση. Εκτός από την έκθεση, υπάρχουν πολλά πρόσθετα οφέλη από την επιλογή τέτοιων τοποθεσιών, όπως:

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τοποθεσιών υποβολής άρθρου;

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο κύριοι τύποι τέτοιων τοποθεσιών:

Υποβολή άρθρου επί πληρωμή

Αυτοί οι ιστότοποι σας χρεώνουν για τη δημοσίευση του περιεχομένου σας ως ονομαστική χρέωση σύνταξης. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με αυτούς τους ιστότοπους για να δημοσιεύσετε ένα περιεχόμενο χορηγίας.

Δωρεάν υποβολή άρθρου

Αυτονόητα, οι δωρεάν ιστότοποι υποβολής άρθρων σάς επιτρέπουν να δημοσιεύετε ιστολόγια Web 2.0 χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Μπορείτε να προωθήσετε την ατζέντα μόχλευσης συνδέσμων σας για να βελτιώσετε την αξία του τομέα σας και να κερδίσετε συνδέσμους do-follow ή no-follow.

Πώς να επιλέξετε έναν κατάλληλο ιστότοπο για τη δημοσίευση του άρθρου σας;

Ως επαγγελματίας συγγραφέας περιεχομένου και ιδιοκτήτης ιστότοπου, είναι δεδομένο ότι γνωρίζετε τα πάντα για τα βασικά στοιχεία υποβολής άρθρων. Ωστόσο, για να το συνοψίσουμε, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε στους καλύτερους ιστότοπους υποβολής άρθρων:

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε κατά την προώθηση του άρθρου σας σε τέτοιους ιστότοπους. Κάντε την έρευνά σας διεξοδικά προτού στείλετε το έργο των προσπαθειών σας – το άρθρο σας – σε οποιονδήποτε τυχαίο ιστότοπο.

Έχουμε επιμεληθεί τη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους υποβολής άρθρων που πρέπει να γνωρίζει κάθε συγγραφέας και δημιουργός περιεχομένου. Ας αρχίσουμε!

15+ Καλύτεροι ιστότοποι υποβολής άρθρων

Οι δημοφιλείς ιστότοποι υποβολής άρθρων είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την προώθηση του περιεχομένου σας. Μπορούν να βοηθήσουν στην έναρξη δυνητικών πελατών και πωλήσεων, να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα αναζήτησης και να βελτιώσουν την αξιοπιστία της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Μερικοί από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους υποβολής άρθρων είναι:

  1. sites.google.com

Αναμφίβολα, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα δημιουργίας συνδέσμων που προσφέρει η Google. Αυτό το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας σελίδων είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος υποβολής άρθρων της Alexa για να προσθέσετε ουσία και περιεχόμενο στα ιστολόγιά σας.

  1. github.com

Με εξαιρετική βαθμολογία, αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους υποβολής άρθρων που συγκεντρώνει καλό κοινό για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται εδώ.

  1. Articles 24

Ένας αξιοπρεπής ιστότοπος δημοσίευσης άρθρων επί πληρωμή, το Articles 24 επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους σε περισσότερες από 2000 ιστοσελίδες. Όσο περισσότερη πίστωση αγοράζετε, τόσο φθηνότερη είναι η υποβολή άρθρου σε αυτήν την πλατφόρμα.

  1. storify.com

Μια άλλη δημοφιλής δωρεάν υποβολή άρθρου, το storify.com, έχει τη δυνατότητα να γράφει για ένα θέμα ή να συνδυάζει πολλά άρθρα και να μοιράζεται ιστολόγια και ιστορίες.

  1. goarticles.info

Ένας premium ιστότοπος με άμεση έγκριση, το goarticles.info έχει πολλές κατηγορίες όπου μπορείτε να υποβάλετε τα άρθρα σας για ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.

  1. quora.com

Μια σταδιακά αναπτυσσόμενη πλατφόρμα περιεχομένου, η Quora παρουσιάζει περιεχόμενο σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Είναι ένας εξαιρετικός δωρεάν ιστότοπος δημοσίευσης άρθρων, καθώς μπορείτε να πατήσετε απευθείας στο κοινό-στόχο, ενώ συγκεντρώνετε πολλά backlinks.

  1. tumblr.com

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά microblogs στο Tumblr και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με πολλούς εκδότες δημιουργώντας το ιστολόγιό σας σε χρόνο μηδέν.

  1. articlebiz.com

Το Articlebiz είναι δημοφιλές μεταξύ των αναγνωστών και των εκδοτών. Έχει μια σημαντική βάση κοινού που προέρχεται από την εκτενή βάση δεδομένων άρθρων.

  1. ezinearticles.com

Γνωστός για την προώθηση περιεχομένου και το μάρκετινγκ, αυτός ο δωρεάν ιστότοπος προσφέρει στους αναγνώστες του μια τεράστια γκάμα τύπων περιεχομένου.

  1. myarticles.com

Με ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών προς εξερεύνηση, το myarticles.com έχει μεγάλο ποσοστό αποδοχής μεταξύ των άλλων δωρεάν τοποθεσιών υποβολής άρθρων.

Εκτός από αυτούς τους δοκιμασμένους και δοκιμασμένους δημοφιλείς ιστότοπους υποβολής άρθρων, μπορείτε επίσης να εξετάσετε ορισμένους ιστότοπους υποβολής άρθρων που προσφέρουν άμεση έγκριση, όπως:

Άλλοι ιστότοποι δωρεάν υποβολής άρθρων για SEO που προσφέρουν επίσης σύνδεση do-follow είναι:

Η γνώση για τους ιστότοπους υποβολής άρθρων υψηλής DA και PA δεν αρκεί. Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τους καλύτερους ιστότοπους υποβολής άρθρων. Ορίστε λοιπόν μια γρήγορη συμβουλή!

Το κλειδί για να διακριθείτε ως επωνυμία ή ως έμπορος περιεχομένου είναι η επιμονή. Συνεχίστε λοιπόν να δημιουργείτε χρήσιμο περιεχόμενο και να το υποβάλετε στους ιστότοπους δημοσίευσης άρθρων και στο εξωτερικό για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων!