Featured

Lonely Planet: Η Χαλκιδική στους κορυφαίους προορισμούς για το 2023 – Η Σάρτη πρωταγωνιστεί

By admin

November 18, 2022

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τη Χαλκιδική καθώς ο προορισμός συγκαταλέγεται στη 2η θέση μεταξύ των 6 κορυφαίων για χαλάρωση (unwind)στον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet. Η Χαλκιδική προτείνεται μεταξύ της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Τζαμάικα, της Ιορδανίας, της Μάλτας και του Ρατζά Αμπάτ στην Ινδονησία. (δείτε ΕΔΩ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Lonely Planet προτείνει 30 μοναδικά μέρη στον κόσμο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο, προτείνοντας επιλεγμένους προορισμούς και προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πρόγραμμα για κάθε μέρος. Η λίστα του 2023 είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι προορισμοί χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: Για να φας, να μάθεις, να ταξιδέψεις, να χαλαρώσεις και να συνδεθείς. Και όπως γράφει το Lonely Planet: «Μπορεί να επισκιάζεται από τα νησιά της Ελλάδας, όμως η Χαλκιδική είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία».

Κορυφαία φωτογραφία του άρθρου στον οδηγό Lonely Planet, ο Άθωνας, όπως τον βλέπει κανείς χαλαρώνοντας στη παραλία της Σάρτης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

“Μόνο αισθήματα επιβεβαίωσης, υπερηφάνειας αλλά και απίστευτης ευθύνης για το μέλλον του τουριστικού μας προορισμού. Όλοι εμείς οι παράγοντες του τουριστικού επιχειρείν της Σάρτης οφείλουμε να την εξελίξουμε και να την διατηρήσουμε σε υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες της Σάρτης για τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά που έφερε τη διάκριση αυτή και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και συμμετοχή σε όλες τις δράσεις ώστε οι διακρίσεις αυτές να γίνουν περισσότερες.” αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σάρτης.