Featured

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Σκεπαριανό

By admin

November 04, 2022

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλέξανδρου Σκεπαριανού ως προπονητή στα τμήματα του προπαιδικού, του παιδικού και του εφηβικού, μετά την αποχώρηση του κ. Τσοπουρίδη.

Σύντομο βιογραφικό του νέου προπονητή του ΑΟΠ:

Ο Αλέξανδρος Σκεπαριανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ ενώ παράλληλα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου. Διδάσκει ως εξωτερικός συνεργάτης στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και συμμετέχει σε διαλέξεις σε Ιδιωτικές Σχολές.

Από το 2004 εργάζεται ως γυμναστής και προπονητής καλαθοσφαίρισης. Επιπλέον, είναι διοργανωτής δράσεων και δραστηριοτήτων ανάπτυξης ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για παιδιά και ενήλικες.

Αποτελεί συνιδρυτή της ομάδας “Physis Outdoor Training” από το 2011, η οποία ασχολείται με την υπαίθρια γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παλαιότερα (2014) υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και αθλητής σε διάφορες ομάδες του ευρύτερου νομού Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοικος Πολυγύρου, όπου και εργάζεται, μεταδίδοντας τις γνώσεις του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε δημοτικά σχολεία του δήμου Πολυγύρου.

“Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον προηγούμενο προπονητή μας τον κύριο Αλέξανδρο Τσοπουρίδη, για όσα προσέφερε στον σύλλογο μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”, αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.