trash

Ναταλί Κάκκαβα: ‘Μας κατέστρεψαν στον ΣΚΑΪ – Άνθρωπος της παραγωγής με πήρε στις 4 τη νύχτα και με ξέσκισε’

By admin

October 23, 2022

Καλεσμένη στη “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Νάταλι Κάκκαβα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ΣΚΑΪ και όσα βίωσε η ίδια και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη μονοετή παρουσία τους στο κανάλι του Φαλήρου.

Αρχικά είπε: “Η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές. Το ότι όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό θα συμφωνήσω. Δεν το κατάλαβα ούτε κι εγώ γιατί έγινε, δεν έχω μιλήσει για όλο αυτό και προφανώς ούτε ο Γρηγόρης και σκεφτόμουν σήμερα αν είναι το timing καλό”.

Όσον αφορά το “Big Brother”, η παρουσιάστρια είπε: “Η πρόταση η αρχική ήταν πως ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό, το οποίο θα έχει ένα έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης, με δημοσιογραφικές ερωτήσεις, πιθανότατα θα μπορούσαμε να μπαίναμε μέσα στο σπίτι, θα κάναμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Αυτή ήταν η πρόταση του ΣΚΑΪ. Πάμε στο πρώτο live και μας λένε ”δεν θα παρεκκλίνετε από το auto cue ούτε στο και”. Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες, δεν είχαμε δικαίωμα να βγει η προσωπική μας σφράγισα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο ”τόσο”. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε. Θέλω λοιπόν να καταλήξω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας”.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σειρά του αποκάλυψε ότι: “Μετά το 3ο, 4ο live πήρα την παραγωγή και είπα δεν θέλω να είμαι παρουσιαστής. Βάλτε με να καθίσω εκεί και να μπορώ να μιλάω και να ρωτάω ότι θέλω. Δίπλα στην Αφροδίτη και άσε την Ναταλί να παρουσιάζει”.

Η Ναταλί Κάκκαβα πρόσθεσε: “Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις”.

Τέλος, η παρουσιάστρια είπε: “Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις”.

Πηγή: yupiii.gr