Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον 34χρονο που πνίγηκε πέφτοντας με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό

By admin

October 11, 2022

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 34χρονο άνδρα που χθες, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Λιμενικό έχοντας πέσει με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό κόλπο στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.

Άνθρωποι που μιλούν στο GRTimes και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το κεντρικότατο σημείο της Θεσσαλονίκης, κάνουν λόγο για έναν άνδρα με καθημερινή παρουσία στην Αριστοτέλους, ο οποίος ήταν γνωστός για το προσωνύμιο του (παραπέμπει σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ) και είχε συχνή παρουσία ως επαίτης στα καφέ της Πλατείας. Επίσης αρκετά συχνά συμμετείχε και σε πορείες διαμαρτυρίας.

«Σαν άνθρωπος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με καθημερινή παρουσία στα καφέ της Αριστοτέλους. Τον γνώριζε αρκετός κόσμος καθώς ζητούσε χρήματα κάπως επίμονα» ανέφερε στο GRTimes θαμώνας γνωστού καφέ της περιοχής.

«Χθες αργά το βράδυ, είδαμε δύο ασθενοφόρα στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, ενώ για δέκα περίπου λεπτά μετά τη 1 τα μεσάνυχτα διακόπηκε και η κυκλοφορία επί της Λεωφόρου Νίκης» προσθέτει υπάλληλος σε καφετέρια επί της Πλατείας Αριστοτέλους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που συνήθως ζητούσε χρήματα από θαμώνες και επισκέπτες της Πλατείας. Αν δεν του δίναμε συνήθως μας μιλούσε άσχημα με αποτέλεσμα αρκετοί που δεν τον γνώριζαν να παρεξηγούνται από αυτή την ιδιαίτερη συμπεριφορά του. Η αλήθεια είναι πως έχουμε παραξενευτεί που δεν τον έχουμε δει από το πρωί» σημείωσε άλλος ένας κάτοικος της περιοχής στο GRTimes.

Στο μεταξύ η έρευνα αναφορικά με τα αίτια του περιστατικού συνεχίζεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*Ρεπορτάζ: Ελένη Μητσάλη, Πηγή: grtimes.gr