Ελλάδα

Φρίκη στον Κολωνό: «Όλοι ήξεραν πως πάνε σε ανήλικο, η 12χρονη δεν έχει καν εικόνα έφηβης»

By admin

October 11, 2022

Μπορεί η ζωή και οι γνωριμίες του 53χρονου επιχειρηματία που συνελήφθη κατηγορούμενος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και μαστροπεία να έχει γίνει… φύλλο και φτερό από τους χρήστες των social media, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το ποιοι ήταν αυτοί που τους προηγούμενους μήνες έδωσαν από 50 έως 70 ευρώ για να κάνουν σεξ με τη 12χρονη.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες σε έναν «πελάτη», τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί με τον «οικογενειάρχη, θεοσεβούμενο και με διασυνδέσεις, πολιτικές και άλλες» επιχειρηματία. Ωστόσο εκτιμάται ότι μέσω διαδικτύου είχαν κλειστεί δεκάδες ραντεβού για την ανήλικη.

«Το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε στην ΕΡΤ η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν να είναι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, καθώς υπάρχουν και άλλα παιδιά που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν μια όσο το δυνατό φυσιολογική ζωή.

«Η 12χρονη δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί. Δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ζωή αυτού του παιδιού έχει καταστραφεί. Το διάστημα της κακοποίησης δεν ήταν αντικειμενικά μεγάλο, ήταν 3-4 μηνών».

Απαντώντας στην υπερασπιστική γραμμή που φαίνεται να διαμορφώνεται, ότι κάποιος θέλει να τον καταστρέψει και να τον εκβιάσει οικονομικά, και ότι η ίδια η ανήλικη έστελνε βίντεο και φωτογραφίες, ανέφερε: «Είχε φτιάξει ένα κοινωνικό προφίλ τέτοιο που δεν νομίζω ότι μοιάζει με έναν άντρα που τον εκβίαζε ένα 12χρονο. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τη μητέρα του παιδιού».

Τέλος, υποστήριξε πως υπάρχουν πιεστικά μηνύματα προς τη μητέρα με τα οποία της ζητούσε να πηγαίνει το παιδί στο μαγαζί του, ώστε να πάρει ένα χαρτζιλίκι. Σε αυτό το κατάστημα, που είναι αρκετά γνωστό στον Κολωνό, η γυναίκα έκανε κατά καιρούς μεροκάματα καθαρίζοντας και τακτοποιώντας.

Πηγή: pontosnews.gr