Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αυτοκίνητο από ανοιχτό πάρκινγκ στην παραλιακή

By admin

September 27, 2022

Σήκωσαν αυτοκίνητο από ανοιχτό χώρο πάρκινγκ στην παραλιακή, στο ύψος του Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη – Η έκκληση του ιδιοκτήτη

Αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δημοτικό πάρκινγκ επί της παραλιακής οδού έκλεψαν άγνωστοι δράστες στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το είχε σταθμεύσει στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαηλίδη με Μουσείου, κοντά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Τελευταία φορά που πέρασε από το σημείο και είδε το όχημα ήταν χθες βράδυ (Δευτέρα). Ωστόσο, σήμερα το πρωί που πήγε να το πάρει, το αυτοκίνητο, ένα Toyoyta Aygo λευκο με πινακίδα ΥΤΖ6803, ήταν εξαφανισμένο. Άμεσα ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία καταγγέλοντας το περιστατικό κλοπής. 

«Χθες βράδυ 26/9 μεταξύ 21:00 και 7:00 σήμερα το πρωί, μου έκλεψαν το αμάξι από περιοχή Φάληρο Θεσσσαλονίκης, επι της Παραλιακής στο ύψος του Macedonia Palace! Το αμάξι είναι Toyoyta Aygo λευκο με πινακίδα ΥΤΖ6803. Αν κάποιος δει οτιδήποτε παρακαλώ ενημερώστε εμένα ή την αστυνομία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης σε ανάρτησή του.

Πηγή: voria.gr