Featured

Πρωτοπορία για το zero web & graphics στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

By admin

September 26, 2022

Το zero web & graphics, με έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, βραβεύτηκε ως Καλύτερος Πάροχος Σχεδίασης Ιστοσελίδων και Κατασκευής eShop στην Ελλάδα (Best Website Design & eShop Construction Provider), στα Research & Development Awards του περιοδικού Acquisition International για το 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Acquisition International Magazine, οι επιχειρήσεις που παρουσιάζονται στην έκδοση του 2022 των Βραβείων Έρευνας και Ανάπτυξης επιδεικνύουν τη σημασία της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της μελλοντικής σκέψης στο ευρύτερο επιχειρηματικό τοπίο.

Οι υποψήφιοι κρίθηκαν με βάση τα προσόντα τους, με την αξιολόγηση να επικεντρώνεται σε μια εκτενή αξιολόγηση των προσφερόμενων δεξιοτήτων και υπηρεσιών. Η τελική κρίση έγινε μετά από ανασκόπηση της τεχνογνωσίας σε έναν δεδομένο τομέα/εξειδίκευση, αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεχή δέσμευση για αριστεία και καινοτομία.

Σε ανάρτηση του, στην επίσημη σελίδα στο Facebook, το zero web & graphics δήλωσε:

“Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε.”

Ποια είναι η zero web & graphics

Η zero web & graphics είναι μία οικογενειακή επιχείρηση σχεδίασης ιστοσελίδων και γραφιστικών εφαρμογών με έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κ. Χρήστος Ελιοδώρου, είναι από τους παλαιότερους ενεργούς γραφίστες στη Χαλκιδική και ο παλαιότερος σχεδιαστής ιστοσελίδων με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στο αντικείμενο.

Η zero web & graphics παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και είναι αποδεδειγμένα η επιχείρηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-Shop, και στην προώθηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.

Δείτε περισσότερα project του zero web & graphics στην ιστοσελίδα τους www.zeroweb.gr

Τι είναι το Acquisition International

Το Acquisition International, είναι ένα διεθνές, μηνιαίο ψηφιακό επιχειρηματικό περιοδικό που έχει δεσμευτεί να ενημερώνει τους αναγνώστες του στις μικρές ειδήσεις, σχόλια και αναλύσεις.

Η Acquisition International ξεκίνησε το 2010 και με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν επιχειρηματικό τίτλο στον οποίο βασίζονται οι επαγγελματίες για να αποκτήσουν τις επιχειρηματικές γνώσεις, τη διορατικότητα και τα νέα που χρειάζονται. Κάθε μήνα το περιοδικό κυκλοφορεί σε περισσότερους από 85.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων διευθυντών, των επαγγελματιών επενδύσεων, των συμβούλων επιχειρήσεων και των παρόχων υπηρεσιών.

 

Δείτε την σελίδα με την παρουσίαση της βράβευσης του zero web & graphics:

https://www.acquisition-international.com/winners/zero-web-graphics/

 

Δείτε όλες τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν:

https://www.acquisition-international.com/winners-list/?award=106007-2022