Αθλητικά

Γιάννης Αντετονκούμπο: Κορυφαίος της σεζόν από το CBS Sport

By admin

September 22, 2022

Απόλυτη επιλογή για το CBS Sport ήταν ο Γιάννης Αντετονκούμπο, ο Greek Freak των Mιλγουόκι Μπακς για τους δημοσιογράφους του CBS Sport.

Oι δημοσιογράφοι του αμερικανικού δικτύου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Giannis ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΝΒΑ.

Έτσι ο Γιάννης βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των 12 κορυφαίων παικτών αφήνοντας πίσω τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Νίκολα Γιόκιτς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, κ.α.

«Ο Γιάννης είναι ένα μοναδικό ταλέντο μιας ολόκληρης γενιάς. Και ίσως πέρα από τις εντυπωσιακές του ικανότητες και τις σωματικές του ιδιότητες, αυτό που τον ξεχωρίζει είναι το μοναδικό του επίπεδο αφοσίωσης και αποφασιστικότητας. Ακόμη και μετά την κατάκτηση δύο διαδοχικών βραβείων MVP και ενός πρωταθλήματος, παρόλο που τον αναδείξαμε ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, εξακολουθεί να φαίνεται να είναι σε άνοδο», ανέφερε το CBS Sports.

Σημειώνεται πως στην λίστα βρίσκονται ακόμα δύο Ευρωπαίοι, ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς και ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Top 12 επιλογές παικτών του ΝΒΑ για τη σεζόν 2022-23, από τους δημοσιογράφους του CBS Sports:

Γιάννης Αντετοκούνμπο Στεφ Κάρι Κέβιν Ντουράντ Νίκολα Γιόκιτς Λούκα Ντόντσιτς Τζοελ Εμπίιντ ΛεΜπρόν Τζέιμς Καουάι Λέοναρντ Τζέρισον Τεϊτούμ Τζίμι Μπάτλερ Πολ Τζορτζ Τζα Μόραντ

Πηγή: ieidiseis.gr