Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκότωσε νεογέννητο γατάκι – Το τσαλαπάτησε και έφυγε ανενόχλητος (βίντεο)

By admin

September 12, 2022

Μια απάνθρωπη, ανεξήγητη και ιδιαίτερα σκληρή πράξη καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην Θεσσαλονίκη.

Ένας άνδρας σκότωσε ένα μικρό γατάκι που είδε στον δρόμο και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο άντρας που απεικονίζεται στο βίντεο στην Θεσσαλονίκη, αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το τσαλαπατάει και φεύγει ανενόχλητος.

Δυστυχώς, το ζωάκι κατέληξε, με το βίντεο να ανεβαίνει στο διαδίκτυο από φιλοζωική εταιρεία, η οποία προχώρησε σε καταγγελία.

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι – Έρευνες από την αστυνομία

Έρευνες για την ταυτοποίηση δράστη που εμφανίζεται να κακοποιεί μέχρι θανάτου ένα γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διεξάγει η αστυνομία.

Τις κινήσεις του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βίντεο περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού. Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ο δράστης, αφού κοιτάζει γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν τον παρακολουθεί κανείς, πλησιάζει το γατάκι και στη συνέχεια το συνθλίβει με το πόδι του. Στη συνέχεια φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο σαν να μην συνέβη τίποτα.

Από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίζεται δικογραφία και ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Πηγή: topontiki.gr