Ελλάδα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 21χρονης Έλενας για το ατύχημα που άλλαξε δραματικά τη ζωή της (φώτο)

By admin

August 30, 2022

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 21χρονης Έλενας για το ατύχημα που άλλαξε δραματικά τη ζωή της. Πώς περιγράφει τα δευτερόλεπτα που λίγο έλειψαν να κόψουν το νήμα της ζωής της όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο το οποίο κατέληξε σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου!

«Όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω μου την ώρα που περπατούσα στο πεζοδρόμιο νομίζω έσβησαν όλα. Είπα Θεέ μου τελείωσα. Δεν το πιστεύω ότι είμαι εδώ, ευτυχώς ζωντανή, με πληγές στο σώμα και ένα ψυχολογικό σοκ που δεν θα ξεπεράσω ποτέ», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε.

Ήταν 15 Ιουνίου 2022. Η 21χρονη Έλενα φοιτήτρια και εργαζόμενη είχε ξεκινήσει από το σπίτι της και κατευθυνόταν πεζή προκειμένου να πάει στην εργασία της, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις Συκιές. Δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα.

«Δεν κατάλαβα ότι έπεσε αυτοκίνητο πάνω μου»

Καθώς προχωρά, ξαφνικά νιώθει ότι ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω της χωρίς η ίδια καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Στη συγκλονιστική περιγραφή της στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr περιγράφει για πρώτη φορά τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα που λίγο έλειψε να της στοιχίσουν την ίδια της τη ζωή.

«Δεν κατάλαβα αρχικά ότι έπεσε πάνω μου αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι κάτι έπεσε πάνω μου με φόρα. Γύρισα να δω τι έγινε, είδα τον κόσμο να τρέχει σε ένα άλλο κορίτσι το οποίο είχε επίσης χτυπηθεί από το αυτοκίνητο που τελικά καρφώθηκε στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου και μετά έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν άρχισα να συνέρχομαι άκουγα τις φωνές του κόσμου, αλλά θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω, να ξυπνήσω. Ήμουν μουδιασμένη, κάποιος μου έριξε νερό στο πρόσωπο και έτσι ξύπνησα», λέει η Ελένη που μιλά πρώτη φορά για τον εφιάλτη που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει όπως εξηγεί.

«Άρχισα να φωνάζω και να κλαίω όταν συνήλθα»

«Όταν συνήλθα ήρθε τυχαία ένας συνταξιούχος γιατρός για να δει αν είμαι καλά. Για καλή μου τύχη περνούσε τυχαία από εκεί. Μου πήρε τον σφυγμό και αφού είπε ότι είμαι καλά πήγε και στο άλλο κορίτσι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο. Όταν είδα πάνω μου τα αίματα, άρχισα να φωνάζω, να κλαίω και έκλεισα τα μάτια μου μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα. Οι διασώστες με ρώτησαν πού πονάω. Μου έβαλαν κολάρο στον λαιμό, μου έσκισαν το παντελόνι γιατί είχα χτυπήσει, είχα πληγές στο πόδι, με βοήθησαν να σηκωθώ για να με βάλουν στο φορείο. Στο νοσοκομείο έπεσαν τρεις γιατροί από πάνω μου, κοίταξαν τις πληγές έγιναν κάποια ράμματα και πήγα για περαιτέρω εξετάσεις», λέει η 21χρονη.

«Φοβάμαι ακόμη και να πάω για περίπατο, έχω υποστεί σοκ»

Ο εφιάλτης για την Έλενα, δυστυχώς, δεν έχει τελειώσει, καθώς η ζωή της έχει αλλάξει όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Περπατάω στον δρόμο και φοβάμαι. Είναι μεγάλο το σοκ. Τα βράδια δεν κοιμάμαι, ειδικά όταν αναλογίζομαι ότι κυριολεκτικά ζω από θαύμα. Από το σημείο του ατυχήματος δεν μπορώ καν να περάσω. Φοβάμαι να οδηγήσω, παρατηρώ αν τα πεζοδρόμια έχουν κολωνάκια, υπάρχουν ακόμη και φορές που φοβάμαι να περάσω τον δρόμο. Κινούμαι νομικά και θέλω να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που οδηγούσε το όχημα και μου έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μου”, καταλήγει η Έλενα στην περιγραφή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 21χρονης , κ. Αντώνη Καραγιάννη η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, αφού θα πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι η εντολέας του θα μπορούσε να μη ζει.

«Η εντολέας μου υπέστη βαριά σωματική βλάβη, χωρίς δική της υπαιτιότητα και από βαριά αμέλεια της οδηγού, η οποία με παντελή έλλειψη προσοχής, με υπερβολική ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή και με ταυτόχρονη χρήση κινητού τηλεφώνου εν ώρα οδήγησης, σύμφωνα με το σύνολο των μαρτυρικών καταθέσεων χτύπησε δύο πεζούς προκαλώντας βαριές σωματικές βλάβες και τελικά προσέκρουσε σε κατάστημα. Έχουμε ήδη κινηθεί νομικά. Η εντολέας μου αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Της έχει δημιουργηθεί φοβία ακόμη και όταν περπατά στον δρόμο» , σημειώνει ο κ. Αντώνης Καραγιάννης.

Ο δικηγόρος Αντώνης Καραγιάννης

*Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός, Πηγή: grtimes.gr