Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Πουλήθηκε το καφέ- ουζερί της άτυχης Βίκυς που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της (VIDEO)

By admin

August 20, 2022

Πουλήθηκε το καφενείο – ουζερί της Βίκυς Μπαζούκη περίπου πεντέμισι μήνες μετά τη δολοφονία της από τον πρώην σύντροφό της, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η είδηση της φρικτής δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν γνωστή στον χώρο της εστίασης με το μικρό της όνομα, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Η τραγωδία συνέβη στις αρχές Μαρτίου όταν η 41χρονη ταβερνιάρισσα έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο: Ο πρώην σύντροφός της «μπούκαρε» στο μαγαζί, ενώ εκείνη και οι θυγατέρες της βρίσκονταν στην κουζίνα και ετοίμαζαν εδέσματα για τους πελάτες του μαγαζιού και την σκότωσε εν ψυχρώ.

Με κρυμμένη καραμπίνα

Σύμφωνα με όσα είχαν τότε αποκαλυφθεί από αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης είχε εισβάλει στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη κοντόκανη καραμπίνα στο μπουφάν του. Προχώρησε στο εσωτερικό του μαγαζιού, κατευθύνθηκε στην κουζίνα και πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα την 41χρονη τραυματίζοντας μάλιστα και τη μία κόρη της. Στη συνέχεια στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του έδωσε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Πεντέμισι μήνες μετά και το καφέ-ουζερί της άτυχης Βίκυς άλλαξε χέρια, με τους νέους ιδιοκτήτες να έχουν διαμορφώσει εκ νέου τον χώρο και να συνεχίζουν την πορεία του μαγαζιού με άλλη επωνυμία.

Σύμφωνα με στενό φίλο της αδικοχαμένης γυναίκας, Θοδωρή Στεργίδη, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr, τα παιδιά της δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν την λειτουργία της επιχείρησης μετά τη φρικτή δολοφονία της μητέρας τους η οποία μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια τους.

«Ήταν φρικτό αυτό που συνέβη. Εφιαλτικό όλο αυτό το διάστημα, πρώτα από όλα για τα τρία παιδιά που έμειναν πίσω και θρηνούν τη μάνα τους όπως και για την οικογένεια της Βίκυς. Είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουν», λέει ο κ. Στεργίδης και αναφέρεται στη γνωριμία του με την άτυχη γυναίκα.

Ο κ. Θοδωρής Στεργίδης

Όλα γκρεμίστηκαν… «Με τη Βίκυ γνωριζόμουν χρόνια, υπήρχε αγάπη, σεβασμός, εκτίμηση. Ήταν το φιλαράκι μου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια για τι άνθρωπο μιλάμε. Άψογη στη δουλειά της. Κρατούσε μια επιχείρηση μόνη της με το μυαλό και τις ικανότητες της. Μαχήτρια, μεγάλωνε τρία παιδιά. Τίποτα δεν τους έλειπε. Και ξαφνικά όλα γκρεμίστηκαν. Τα παιδιά φυσικά ήθελαν πάση θυσία να φύγουν από την πόλη, να πουληθεί το μαγαζί. Έτσι και έγινε. Τα παιδιά είναι πλέον κάτω από τη προστασία, την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας της Βίκυς. Μένουν στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό», λέει ο κ. Θοδωρής.

*Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός, Πηγή: grtimes.gr