Featured

Τρία μετάλλια στην ορεινή ποδηλασία κατέκτησε η Χαλκιδικιώτισσα Χριστίνα Καμπάνη

By admin

August 01, 2022

Ακόμα μια φορά μας έκανε περήφανους η αθλήτρια της Ιερισσού Χριστίνα Καμπάνη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στην Ξάνθη αυτό το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Ιουλίου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας.

Να θυμίσουμε ότι στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε πέρσι το αργυρό μετάλλιο στη Βοσνία με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν εθνικές ομάδες από την Σερβία, Ρουμανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Τουρκία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Κύπρο και το Μαυροβούνιο.

2 σαββατοκύριακα, 4 αγώνες για την αθλήτρια του Α.Σ. Ιερισσού «Κάρδος»

Την Κυριακή που μας πέρασε η αθλήτρια της Ιερισσού Χαλκιδικής κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στην Κρήτη. Η επιτυχία αυτή της εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Βαλκανιάδα της Ξάνθης.

Οι επιτυχίες αυτές που τίμησαν τον αθλητισμό της Χαλκιδικής και την ιδιαίτερη πατρίδα της την Ιερισσό, γίνονται ακόμα μεγαλύτερες αν σκεφτούμε ότι η αθλήτρια του «Κάδρου Ιερισσού» έδινε φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις περνώντας στη σχολή της προτίμησης της.