Featured

Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 18χρονο Εμίλιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

By admin

June 13, 2022

Τραγωδία σημειώθηκε στη Χαλκιδική το πρωί της Κυριακής, καθώς ένας νέος μόλις 18 ετών έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά από δυστύχημα με μηχανή.

Χθες Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 και ώρα περίπου 07.20΄στο 75ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαινε σε αυτή 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη έξω από το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου συνεπιβάτη και τον τραυματισμό του 18χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο είπε με τον δικό της τρόπο και η ομάδες όπου αγωνίζονταν, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άκανθος Ιερισσού και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Νίκη Αμμουλιανής 2016

Στιγμές απόλυτης οδύνης για την οικογένεια του 18χρονου από την Ιερισσό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Χαλκιδική.

Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο είπε με τον δικό της τρόπο και η ομάδα όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άκανθος Ιερισσού, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας», προσθέτει ο σύλλογος και καταλήγει: «Καλό παράδεισο Εμίλιο. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Το συλλυπητήριο μήνυμα από την ομάδα της Νίκη2 Αμμουλιανής 2016

“ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΕΜΙΛΙΟ……. Σήμερα μαύρη μέρα για την ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016. ΤΟ ΔΣ της ΝΊΚΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016 Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του .μόλις 18 χρόνου ποδοσφαιριστη μας Emilio paloka στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ο Emilio ένα παιδί κόσμημα για ολόκληρη την χαλκιδικη προερχόμενος από της ακαδημίες της Ιερισσού με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα την επιμονή το πάθος του και πάνω από όλα την ευγένεια του καθιερώθηκε στην βασική 11 αδα της ομάδας. Καλό παράδεισο ΕΜΙΛΙΕ.”

Με πληροφορίες απο voria.gr