Featured

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τη Χαλκιδική (φωτο)

By admin

June 05, 2022

Με καθυστερήσεις πραγματοποιείται η επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική.

Αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη από τον Άγιο Παύλο μέχρι και την κατηφόρα της Καρδίας.

Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και στην Κασσάνδρα.

Χωρίς προβλήματα η κίνηση μέχρι στιγμής στη Σιθωνία.

Κι ενώ η έξοδός τους ήταν σχετικά ομαλή, στην επιτροφή οπλίστηκαν με υπομονή και έκαναν τη διαδρομή με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις. 

Είναι ενδεικτικό πως στο φανάρι της Νικήτης μετά το μεσημέρι χρειαζόταν μέχρι και μισή ώρα για να το περάσει κανείς και να βγει στην έξοδο του χωριού, ενώ από το απόγευμα “φράκαρε” η εθνική οδός Νέων Μουδανιών-Θεσσαλονίκης.

Στο ύψος από τη Νέα Καλλικράτεια και ως την είσοδο της πόλης στη Θέρμη έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από οχήματα με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Πηγή: thestival.gr, voria.gr