Πραγματοποιείται στην προβλήτα του «Μόλος» – με θέα τον πράσινο βραχίονα του Αγίου Όρους και την Ιερή Κορυφή.
Ο executive chef του fish restaurant Δημήτρης Μιχαηλίδης υποδέχεται την επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου για να δημιουργήσoυν μαζί ένα θαλασσινό μενού, όπου η ψαριά της αθωνικής θάλασσας θα κυριαρχήσει.
Βότανα των αθωνικών πλαγιών, αμπελόφυλλα από τα γειτονικά βιολογικά αμπέλια, χόρτα των βράχων και της ακτής, τοπικό ελαιόλαδο, χειροποίητα ψωμιά από τα σιτάρια του ροδιάτικου κάμπου και πολλά άλλα «καλούδια» της προαθωνικής γης συνθέτουν το μενού των chef, οι οποίοι σας περιμένουν για να σας φιλέψουν στο υπέροχο τραπέζι τους.
Εκεί, πάνω στο Μόλο των Νέων Ρόδων!
Λεπτομέρειες
Ημερομηνία: ΜΑΪΟΣ 24
Ώρα:8:00 μμ
Διοργανωτής Molos SeaSide Restaurant Nea Roda
Χώρος Διεξαγωγής
Molos SeaSide Restaurant Nea Roda Νέα Ρόδα