Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες από την Κρήτη έπεσαν στον Θερμαϊκό – Μεταφέρθηκαν στο ΑΧΕΠΑ

By admin

May 13, 2022

Οι μαθήτριες κατάφεραν να βγουν μόνες τους έξω να διακομιστούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να υποβληθούν στην απαραίτητες εξετάσεις.

Αναπάντεχο περιστατικό με πρωταγωνιστές μαθήτριες από σχολείο της Κρήτης που βρέθηκαν στα νερά του Θερμαϊκού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Creta24 τα κορίτσια από το Γυμνάσιο Μαλίων, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, νοίκιασαν ηλεκτρικά πατίνια και από λάθος χειρισμό βρέθηκαν στο νερό.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα οι μαθήτριες κατάφεραν να βγουν μόνες τους έξω να διακομιστούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να υποβληθούν στην απαραίτητες εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

“Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση δυο ανήλικων κοριτσιών στη θαλάσσια περιοχή “Νέας Παραλίας” Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ωστόσο, τα δυο ανήλικα κορίτσια εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις από τη Θάλασσα, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Αχέπα”.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.”

*Φώτο αρχείου

Πηγή: voria.gr