Featured

Νέα Μουδανιά: Το κλειστό γυμναστήριο χωρίς κάδους σκουπιδιών

By admin

May 12, 2022

Ένα απίστευτο, αλλά ελληνικό (δημόσιο) περιστατικό συνέβη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Στο ανακατασκευασμένο Κλειστό γυμναστήριο Νέων Μουδανιών ύψους 515.000 χιλιάδων ευρώ (με ΦΠΑ), δεν μπορούν να τοποθετηθούν δύο κάδοι σκουπιδιών…

Τι ακριβώς συνέβη

Μετά την θεομηνία το 2019 και την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου, δεν προβλέφθηκαν κάδοι για την περιοχή δίπλα στους πάγκους των ομάδων, με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε αγώνα οι παίκτες να κουβαλάνε αγκαλιά σε όλο το γήπεδο τα μπουκάλια τους για να τα πετάξουν στους κάδους μπροστά στις κερκίδες που είναι ήδη γεμάτοι, από τα απορρίματα των θεατών.

Σε ένα γήπεδο που έρχονται να παίξουν μπάσκετ και βόλεϊ ομάδες από όλη την Μακεδονία είναι ντροπή για τον τόπο μας οι φιλοξενούμενες ομάδες να ψάχνουν έναν άδειο κάδο. Από σήμερα μάλιστα ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παίδων στα Νέα Μουδανιά με την συμμετοχή του ΠΟΜ και των ΜΓΣ Εθνικός, ΣΦΚ Πιερικός & ΓΣ Αντίκυρα.

Το θέμα έχει αναφερθεί στον υπεύθυνο του γηπέδου, στον πρόεδρο της Κοινότητας Μουδανιών και στον πρόεδρο του ΟΠΑ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Προχωρήσαμε και στην αναφορά του περιστατικού στην σελίδα στο facebook του δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Επόμενο βήμα η περιβόητη εφαρμογή του δήμου Novoville, από όπου πήραμε το εξής μήνυμα ως απάντηση:

 

Τώρα σκεφτόμαστε, αφού δεν είναι δυνατή η επίλυση του θέματος από τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και δεν μας λένε ποιές υπηρεσίες είναι δυνατόν να το επιλύσουν, να απευθυνθούμε στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, που εγκαινίασε το κλειστό γυμναστήριο Ν. Μουδανιών, μήπως οι κάδοι σκουπιδιών είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου του…

Αν έχετε και εσείς άλλες ιδέες ποιανού αρμοδιότητα μπορεί να είναι τις περιμένουμε…