Featured

Δηλητηριάζουν με φόλες κατοικίδια στη Χανιώτη Χαλκιδικής

By admin

April 30, 2022

Μια εφιαλτική νύχτα έζησε τη Μεγάλη Εβδομάδα κάτοικος της Χανιώτης στη Χαλκιδική.

Το σκυλάκι της βρέθηκε νεκρό στην πλατεία του χωριού από φόλα που είχε τοποθετηθεί μέσα σε λουκάνικο.

Η κάτοικος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της Κασσανδρείας και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων φέροντας μαζί τα αποδεικτικά στοιχεία, ζητώντας ταυτόχρονα να τοποθετηθεί η σορός του ζώου σε ειδικό ψυγείο ώστε να γίνει νεκροψία.

Με έκπληξη διαπίστωσε ότι ολόκληρο το πρώτο πόδι δεν διαθέτει ανάλογη υποδομή και οι αστυνομικοί της είπαν ότι θα έπρεπε να απευθυνθεί στα Μουδανιά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες παρόμοιο περιστατικό αφού όπως μας καταγγέλει ο πρόεδρος των εθελοντών της περιοχής Γιάννης Κολοκυθάς οι νεκρές γάτες και τα σκυλιά από φόλες στο χωριό πολλαπλασιάζονται.

Στην προσπάθεια του να βρει συμπαράσταση από την αστυνομία εισέπραξε την απάντηση πως είναι Μεγάλη Παρασκευή και εισαγγελέας δεν υπάρχει να επιληφθεί του θέματος.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Χανιώτης επιτελεί σπουδαίο έργο σε πολλούς τομείς ανάμεσα στους οποίους είναι και η προστασία των ζώων της περιοχής και προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι δολοφόνοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: parallaximag.gr