Featured

Συνάντηση δημάρχου Σιθωνίας με τον Γενικό Πρόξενο της Ρουμανίας

By admin

April 12, 2022

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ρουμανίας Νικολάε Νταν Ντίμα είχε ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας στο Δημαρχείο στη Νικήτη με θέμα τη προώθηση του τουρισμού της Σιθωνίας και όλης της Χαλκιδικής.

“Παρουσιάσαμε το πλάνο μας και μας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ρουμάνοι τουρίστες. Μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, και με στόχο την περαιτέρω αύξηση των επισκέψεων ιδιαίτερα στην Χαλκιδική.”, αναφέρει ο δήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Μετά τον ενδελεχή διάλογο του Γενικού Προξενείου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη με περιφερειακές και τοπικές αρχές, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στη Νικήτη Σιθωνίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενιού Πρόξενου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Νικολάε Νταν Ντίμα με τον Δήμαρχο Κυπαρίσση Ντέμπλα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλο.

“Η ελληνική πλευρά τόνισε τη σημασία του μεριδίου των Ρουμάνων τουριστών στην περιοχή και έδωσε διαβεβαιώσεις ότι οι Έλληνες ξενοδόχοι και οι τοπικές αρχές θα προσπαθήσουν τη σεζόν 2022 να παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για τους Ρουμάνους πολίτες που επιλέγουν την Ελλάδα – Χαλκιδική ως προορισμό διακοπών.”, ανάφερε ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας Νικολάε Νταν Ντίμα.