Featured

Big Bang school: Ένα διαφορετικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

By admin

April 02, 2022

Η εκπομπή «Ελένη» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ταξίδεψαν στη Χαλκιδική και επισκέφτηκαν το «Big bang school» ένα διαφορετικό σχολείο μέσα στη φύση.

Το Big Bang School, είναι το σχολείο που σέβεται και αποδέχεται 100% αυτό που είναι το κάθε παιδί. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αποδοχής το παιδί νιώθει ασφαλές και έτσι καταφέρνει να δημιουργεί σε όλα τα επίπεδα, γνωστικά και συναισθηματικά.

Δείτε το βίντεο

«Δημιουργήσαμε ένα σχολείο που τα παιδιά είναι ελεύθερα στη φύση» λέει η ιδρύτρια του σχολείου, Βέτα Γεωργιάδου. «Είναι ελεύθερα να ανακαλύψουν, να εξερευνήσουν, να μάθουν να παίξουν χωρίς τον φόβο που τους καλλιεργούν οι γονείς -μην πέσεις, μη χτυπήσεις».

Τα παιδιά μέσα από πολυάριθμα εργαστήρια, ομιλίες, εκδρομές και ποικίλες άλλες δραστηριότητες εξελίσσουν τις δυνατότητες και ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους.

«Για τους ανθρώπους του Big Bang School, η αυτογνωσία και η συνεχής πορεία προς την βελτίωση του καθενός, είναι το καλύτερο μάθημα που θα μπορούσαμε να δώσουμε στα παιδιά. Ένας μαθητής που βγαίνει από το Σχολείο της Φύσης όταν φτάσει στα 18 και θα κληθεί να συμπληρώσει το μηχανογραφικό του θα ξέρει τι θέλει, αναφέρει η κα. Βέτα Γεωργιάδου.

Πηγή: thessnews.gr