Ελλάδα

Πάτρα: “Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς” – “Βόμβα” Μαυροειδάκου

By admin

April 01, 2022

Για την αστυνομική έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως είπε, αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συναδέλφους του από το Ανθρωποκτονιών, που άφησαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάτρα προκειμένου να εξιχνιάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. “Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία” σημείωσε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών στο Mega και την εκπομπή “Live News”, προσθέτοντας ότι “η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη”.

Έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας “Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί” συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, υπογραμμίζοντας ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

“Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή εικόνα για το τι είχε συμβεί. Έτσι και τώρα, προσωπική μου άποψη, θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν, εάν υπάρχει εγκληματική ενέργεια” είπε για την Μαλένα που πέθανε πρώτη σε ηλικία 3,5 ετών και για την Ίριδα που “έφυγε” μόλις έξι μηνών.

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς Ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτήρισε την υπόθεση “έγκλημα του αιώνα”, ενώ ρωτήθηκε και για τα ερωτήματα που έχουν προκύψει αναφορικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

“Πρέπει να υπάρχει κάποια ανώνυμη καταγγελία. Από τη στιγμή που υπάρχει ανώνυμη καταγγελία, εάν έχει γίνει κάτι εκεί, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει” επισήμανε.

Τέλος, σημείωσε ότι τον έχει συγκλονίσει η πληροφορία περί απανωτών προσπαθειών της 33χρονης μητέρας να σκοτώσει τη μικρή Τζωρτζίνα. “Αυτό που άκουσα ότι εννέα φορές πήγε με σπασπούς αυτό το παιδάκι, δηλαδή να έχει γίνει εννέα φορές απόπειρα ανθρωποκτονίας… δεν υπάρχει λογική… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα” σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ.

Τέλος, στάθηκε στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της μητέρας των τριών παιδιών, λέγοντας πως “δεν πρέπει να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια. Πρέπει να την προστατεύσουμε από τη λαϊκή οργή και εκείνην και το σπίτι και τους συγγενείς της”.

Πηγή: thetoc.gr