Featured

Συνάντηση Απ. Πάνα με το Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση

By admin

July 22, 2021

Σε συνέχεια των συναντήσεών του με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη του συνάντηση στην Αθήνα με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρο Κόπτση.

Ο κ. Πάνας αφού ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητας του Γενικού Γραμματέα , σε σχέση με τη Χαλκιδική, έθεσε επιτακτικά το ζήτημα των προσλήψεων διοικητικού αλλά και εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη των οργανικών κενών αλλά και των λειτουργικών κενών, που θα προκύψουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Χαλκιδική.

Ο κ. Κόπτσης συμφώνησε με το αίτημα του Βουλευτή αναγνωρίζοντας, ότι υπάρχουν αρκετά κενά σε εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και διαβεβαίωσε τον κ. Πάνα, πως θα εισηγηθεί θετικά στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Προσωπικού του Υπουργείου, ώστε μέσω της ορισμένης νομοθετικά διαδικασίας επιλογής, να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά στη Χαλκιδική, είτε με μόνιμο προσωπικό είτε με την πρόσληψη αναπληρωτών.