Δωρεάν καλοκαιρινό μπλοκ δραστηριοτήτων από το KIDOT

84 σελίδες, 36 πρωτότυπες δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι υπόσχεται το καλοκαιρινό μπλοκ δραστηριοτήτων που δημιούργησε η ομάδα του KIDOT!

Στο πλαίσιο του νέου Project “Τα παιδικά μας καλοκαίρια”, η ομάδα του KIDOT δημιούργησε ένα online εκτυπώσιμο μπλοκ διότι ήρθε η ώρα οι μικροί μας φίλοι να βρουν τον δικό τους χώρο!

Μέσα στις 84 σελίδες του φιλοξενούνται 36 πρωτότυπες δραστηριότητες από 6 διαφορετικές κατηγορίες:

Τέχνη και κατασκευές
Μαθηματικά
Επιστήμες
Μαγειρική
Ώρα για άσκηση
Διάβασμα και συγγραφή

Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύσουν τη φαντασία των παιδιών όλων των ηλικιών, να τα βοηθήσουν να ταξιδέψουν νοητά, να χαλαρώσουν, να παίξουν, να εκπαιδεύσουν το μυαλό τους, να τεστάρουν τις γνώσεις τους, να γνωρίσουν όλα όσα ήθελαν και δεν το ήξεραν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να ξετυλίξουν τα ταλέντα τους και ν’ αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Παιχνίδια, πειράματα, γρίφοι, αλλά και έξυπνα KIDOT Tips εγγυώνται μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης, δημιουργικότητας και γνώσης για κάθε καλοκαιρινή μέρα!

Επιπλέον, το μπλοκ περιλαμβάνει τις προτάσεις μας για ταινίες, εκδρομές, τη δική μας λίστα επιθυμιών για το καλοκαίρι, αλλά και ένα λεύκωμα-έκπληξη!

Φέτος, γινόμαστε οι πρωταγωνιστές του δικού μας καλοκαιριού δημιουργώντας εμπειρίες και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν όλη τη χρονιά!

Κατεβάστε το μπλοκ εδώ!

Exit mobile version