Featured

Επανέναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών του ΑΟ Πολυγύρου

By admin

May 11, 2021

Επανέναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών του από τη Τρίτη 18 Μαΐου ανακοίνωσε ο ΑΟ Πολυγύρου.

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Η διάρκεια αυτής της προπονητικής περιόδου θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετέχουν. Βάσει της σχετικής ΚΥΑ για τις πρώτες τρεις εβδομάδες προσαρμογής θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή των προπονήσεων.

Πιο συγκεκριμμένα οι αθλητικές ακαδημίες θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως 10 ατόμων. Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ηλικία και θα περιοριστεί για τις τρεις πρώτες εβδομάδες σε δύο εβδομαδιαίες ωριαίες προπονήσεις ανά τμήμα.

Όταν επανέλθει η κανονικότητα θα ενσωματωθούν τα τμήματα με συμμετοχή έως 15 παιδιών και θα αυξηθούν και οι προπονήσεις. Αναφέρεται στη σχετική ΚΥΑ ως μέτρο πρόληψης η χρήση self-test για τη συμμετοχή στις προπονήσεις. Όλα τα παιδιά είναι μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων οπότε το self test που θα καταχωρούν για τη σχολική μονάδα τους θα το προσκομίζουν στο σύλλογο για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους στις προπονήσεις.

Ο ΑΟΠ θα τηρήσει επίσης και άλλα μέτρα όπως θερμομέτρηση, ψεκασμός του αθλητικού υλικού (μπάλες κ.α) με απολυμαντικό υγρό σε συνεχή βάση, ανοιχτές πόρτες, στάσεις αντισηπτικού για τα παιδιά στην είσοδο και έξοδο.

Λόγω της μακροχρόνιας απουσίας των παιδιών από τα γήπεδα ο ΑΟΠ θα φροντίσει για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και με ώρα γυμναστικής. Επίσης σε συνεργασία με διατροφολόγο τα παιδιά θα λιπομετρηθούν και θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες διατροφής ανά παιδί.

Από σήμερα θα επικοινωνεί μαζί σας, είτε τηλεφωνικά είτε με γραπτό μήνυμα υπεύθυνος του Συλλόγου. Η ερώτηση που θα σας απευθύνει είναι αν επιθυμείτε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στις προπονήσεις των Ακαδημιών του Συλλόγου προκειμένου και βάση των συμμετοχών να διαμορφώσουμε τα τμήματα και το πρόγραμμα.

Επίσης για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε και εσείς να επικοινωνήσετε με υπεύθυνους του ΑΟΠ και να δηλώσετε αν επιθυμείτε να επιστρέψει το παιδί σας στις προπονήσεις.

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε ομαλά και με ασφάλεια στο γήπεδο και την ομάδα μας. Οι προπονητές και όλοι οι παράγοντες της ομάδας θα φροντίσουν για την τήρηση των κανόνων προστασίας και ασφαλείας. Εξυπακούεται ότι απαγορεύεται η είσοδος στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου για γονείς και κηδεμόνες.”